Τριπλή απώλεια στον Ιάλυσο!

Παρελθόν από τον Ιάλυσο αποτελούν οι Μισέλ, Ομπίνα και Λαμίν! Αν και είχαν συμφωνήσει να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον  σύλλογο, εντούτοις αντιμετώπισαν ένα σοβαρό πρόβλημα με τα χαρτιά τους, το οποίο δεν κατέστη δυνατό να ξεπεράσει η διοίκηση του συλλόγου με αποτέλεσμα το διαζύγιο να είναι αναπόφευκτο.

Πρόκειται για τρεις σημαντικές απώλειες για την ομάδα του νησιού μας, μιας και ήταν τρεις παίκτες που ασφαλώς και θα μπορούσαν να βοηθήσουν ενόψει της νέας χρονιάς. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αλλά και το ρεπορτάζ, οι «ερυθροκίτρινοι» είναι αποφασισμένοι να καλύψουν το κενό εκ των έσω. Στη μόνη θέση, όπου θα γίνει προσπάθεια ενίσχυσης είναι σε αυτή του κεντρικού αμυντικού, όπου η ομάδα της Ιαλυσού ψάχνει να βρει έναν ελεύθερο παίκτη που θα είναι σε θέση να βοηθήσει ενόψει της νέας χρονιάς. Κατά τα άλλα, η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά με όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεση του τεχνικού Σάκη Παπαβασιλείου.

Ο Ιάλυσος θα μεταβεί σήμερα στην Κω, όπου σε φιλικό παιχνίδι θα αντιμετωπίσει τον Αθλητικό Όμιλο Πυλίου. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 7μ.μ. και ο κ. Παπαβασιλείου θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του. Η διοίκηση των γηπεδούχων θα δώσει άλλο χρώμα στην αναμέτρηση,  καθώς στο ημίχρονο θα τιμήσει όλους τους προέδρους του συλλόγου από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα.