Πενήντα χρόνια συζητάμε για τα τροχαία στη Ρόδο. Υπομονή, δεν κλείσαμε και... αιώνα δα!

● Πενήντα χρόνια συζητάμε και προβληματιζόμαστε για τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα στο νησί μας και δυστυχώς αντί να μειώνονται αυξάνονται. Υπομονή, δεν κλείσαμε και... αιώνα δα!

● Παραξενευόμαστε που αυτή τη φορά, οι τοπικοί μας εκπρόσωποι κατάλαβαν τη σπουδαιότητα του ζητήματος που αφορά την ανάγκη λειτουργίας της Δημόσιας Βιβλιοθήκης που ανέδειξαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Γιατί τελευταία μόνο στις γιορτές και τα πανηγύρια το είχαν ρίξει ορισμένοι.

● Ξέρουμε για τον θρησκευτικό τουρισμό, για τον αθλητικό, τον αγροτικό κλπ. Για τον... διαρρηκτικό τουρισμό πρώτη φορά... ακούσαμε. 59χρονος Ισπανός συνδύασε τις διακοπές του με τις διαρρήξεις αυτοκινήτων και... ρήμαξε τα σταθμευμένα αυτοκίνητα! Και μη χειρότερα...

● Για όσους νομίζουν ότι ο νέος Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, θα παραμείνει θεατής  στα κακώς κείμενα που τόσα χρόνια βλέπουμε και ξέρουμε σε ό,τι αφορά τον Δήμο της Ρόδου, ας κάνουν λίγο υπομονή! Θα εκπλαγούν πολύ σύντομα, όπως μαθαίνουμε.

● Τι το ήθελε να κόψει το... εμπάργκο ο ΣΥΡΙΖΑ με τον ΣΚΑΪ; Περισσότερες φορές θα βλέπουμε στο τέλος τον Νεκτάριο Σαντορινιό απ’ ό,τι τη Σία Κοσιώνη!

Ο (πολύ) κακός