Διαγόρας: Σοβαρό πρόβλημα με το Στάδιο!

Διαγόρας: Σοβαρό πρόβλημα με το Στάδιο!

Διαγόρας: Σοβαρό πρόβλημα με το Στάδιο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 869 ΦΟΡΕΣ

Ο Διαγόρας δεν θα μπορεί να εκδώσει περισσότερα εισιτήρια από όσα είναι τα πλαστικά καθίσματα της σκεπαστής αν παραμείνουν τσιμεντένιες οι υπόλοιπες εξέδρες. Θέμα και στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου, τα οποία χρήζουν σημαντικών παρεμβάσεων

Πρόβλημα στα εντός έδρας παιχνίδια με τη χρήση του Δημοτικού Σταδίου της Ρόδου, είναι πολύ πιθανό να κληθεί να αντιμετωπίσει ο Διαγόρας! Και αυτό διότι με εξαίρεση τη σκεπαστή εξέδρα, όλες οι υπόλοιπες δεν διαθέτουν πλαστικά καθίσματα για τους θεατές, κάτι που θεωρείται ως προϋπόθεση σύμφωνα με τα όσα αναφέρει και η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Football League.

Ο σοβαρός κίνδυνος που αντιμετωπίζει ο «γηραιός» είναι να μην μπορεί να εκδώσει περισσότερα εισιτήρια από τα καθίσματα που υπάρχουν στη σκεπαστή εξέδρα. Το υπόλοιπο κομμάτι του γηπέδου δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και θα πρέπει να παραμείνει κλειστό. Αντίστοιχο πρόβλημα φυσικά θα κληθεί να αντιμετωπίσει και ο Ιάλυσος, καθώς και στο «Οικονομίδειο» δεν έχει παντού πλαστικά καθίσματα. Στο σχετικό άρθρο της προκήρυξης, αναφέρονται χαρακτηριστικά τα ακόλουθα:

«Οι ΠΑΕ που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League και κυπέλλου οφείλουν να διαθέτουν κατά αποκλειστική κυριότητα ή χρήση, γήπεδο με την προβλεπόμενη άδεια λειτουργίας, με κατάλληλο χλοοτάπητα (φυσικό), με αποδυτήρια και οι εξέδρες να είναι πλήρως καλυμμένες με πλαστικά καθίσματα. Απαγορεύεται η διεξαγωγή αγώνων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου σε γήπεδα – αθλητικές εγκαταστάσεις που δεν διαθέτουν τις ανωτέρω προϋποθέσεις».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση του «γηραιού» έχει κάνει ήδη ενέργειες προκειμένου να υπάρξει συνάντηση με τον νέο Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη και να τεθεί το θέμα επί τάπητος για να βρεθεί λύση.

Πρόβλημα και στα αποδυτήρια
Το θέμα με τις εξέδρες δεν είναι πάντως το μοναδικό που καλείται να αντιμετωπίσει ο σύλλογος. Υπάρχει και στα αποδυτήρια θέμα, καθώς δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση και θα πρέπει να γίνει ένα σημαντικό λιφτινγκ προκειμένου να καταστούν πιο ανθρώπινα. Είναι κάτι που επίσης απασχολεί πολύ έντονα τους ανθρώπους του Διαγόρα, οι οποίοι αναζητούν λύσεις.

Βραδινή προπόνηση
Στα καθαρά αγωνιστικά θέματα, η χθεσινή ημέρα περιλάμβανε βραδινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας. Ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος, ήθελε οι παίκτες του να γυμναστούν την ώρα του αγώνα Super Cup «Γεώργιος Τσοπανάκης» (είναι προγραμματισμένο να γίνει την προσεχή Τετάρτη στις 8μ.μ.), προκειμένου να εγκλιματιστούν καλύτερα με τις συνθήκες του αγώνα. Το ευχάριστο είναι ότι ο τραυματισμός του Φώτη Γεωργίου δεν είναι τόσο σοβαρός τελικά, καθώς πρόκειται για απλή θλάση και από αύριο αναμένεται να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων. Όλα δείχνουν δηλαδή ότι θα προλάβει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για τις 29 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!