Εργασιακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου: Κλείνουν οι συμμετοχές

Συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός των ομάδων που θα πάρουν μέρος στο εργασιακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που διοργανώνει για πρώτη φορά φέτος το Κολλέγιο Ρόδου στις εγκαταστάσεις του (οι αγώνες ξεκινούν πιθανότατα στις 26 Οκτωβρίου). Αυτό ανακοίνωσαν και επίσημα οι διοργανωτές. Αναλυτικά:

«Η Αθλητική Ακαδημία Ρόδου και το Κολλέγιο Ρόδου ανακοινώνουν ότι έχει ήδη συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ομάδων για τη διεξαγωγή του πρώτου εργασιακού χειμερινού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, το οποίο θα ξεκινήσει το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019. Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος των υποψήφιων ομάδων προς συμμετοχή ανακοινώνουμε ότι θα γίνουν δεκτές μόνο 2 επιπλέον συμμετοχές - ομάδες στο πρωτάθλημα και για λόγους αξιοκρατίας αποδεικτικό στοιχείο για την κατοχύρωση αυτών των δυο θέσεων θα είναι η ημερομηνία και η ώρα αποστολής του απαραίτητου προς εγγραφή email στο: stavrianakisgeo@gmail.com.

Μόλις συμπληρωθούν και αυτές οι δύο επιπλέον θέσεις, καμία άλλη συμμετοχή δε θα γίνεται αποδεκτή και θα ενημερώνεται η υποψήφια ομάδα! 

Ο τελικός αριθμός των ομάδων και τα ονόματα αυτών που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 13/9 και ώρα 19:00 και το Σάββατο 14/9 και ώρα 18:00 θα γίνει η πρώτη συνάντηση της διοργανώτριας αρχής με τις συμμετέχουσες ομάδες για τη διευθέτηση όλων των λεπτομερειών του τουρνουά. 

Πρόθεση του συλλόγου μας είναι το πρωτάθλημα αυτό να γίνεται κάθε χρόνο για όλο το διάστημα από Οκτώβριο μέχρι αρχές Απριλίου και οφείλουμε να σας ευχαριστήσουμε για το μεγάλο ενδιαφέρον που μας δείχνετε. Επομένως, δύο επιπλέον θέσεις σας περιμένουν!  

Η πιθανότερη ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος είναι η 26η Οκτωβρίου και το έπαθλο για την πρωταθλήτρια ομάδα θα είναι μια δωροεπιταγή 500 ευρώ από γνωστό αθλητικό κατάστημα της περιοχής μας, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί στις συμμετέχουσες ομάδες το Σάββατο 14/9.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 6973939468 (Σταυριανάκης Γιωργος) και 6930971904 (Καρίκης Παναγιώτης) και το email δήλωσης συμμετοχής είναι το: stavrianakisgeo@gmail.com».