Συνέχεια εγγραφών στο Run Greece της Ρόδου

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τους αγώνες RUN GREECE της Ρόδου (Αγώνες 10χλμ., 5χλμ. και Παιδιών) που θα διοργανωθούν στην πόλη με αφετηρία και τερματισμό στην πλατεία Δημαρχείου την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Αυτές υποβάλλονται είτε online μέσω του run-greece.gr είτε με τη συμπλήρωση της σχετικής έντυπης αίτησης συμμετοχής σε ένα από τα παρακάτω σημεία από τις 16 Σεπτεμβρίου:

- Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου (Βύρωνος και Κοδριγκτώνος 1, Δημοτικό Στάδιο Ρόδου "Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ"):  από τις 16 Σεπτεμβρίου, Δευτέρα - Παρασκευή, από τις 09.00 έως 13.00

- Κιόσκι στον Πεζόδρομο Πλαστήρα (Τράπεζα Ελλάδος - έναντι ΑΚΤΑΙΟN): από τις 16 Σεπτεμβρίου, Δευτέρα-Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 13.00 και 18.00 έως 20.30.

- Δ.Α.Κ. ΚΟΡΑΚΟΝΕΡΟ 1ο χλμ. Ρόδου - Καλλιθέας: από 16 Σεπτεμβρίου, Δευτέρα - Παρασκευή από τις 16.30 έως 19.30.

Το Κέντρο Εγγραφών
Το Κέντρο Εγγραφών των αγώνων RUN GREECE από όπου όλοι οι εγγεγραμμένοι δρομείς για τους αγώνες της πόλης (Αγώνες 5 και 10χλμ. και Αγώνας Παιδιών) θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους, θα φιλοξενηθεί και φέτος στο ξενοδοχείο «BEST WESTERN RHODES PLAZA» το Σάββατο 12 Οκτωβρίου από τις 10.00 έως τις 20.00.

Είναι σημαντικό όλοι οι δρομείς να φροντίσουν για την έγκαιρη παραλαβή του αριθμού συμμετοχής τους τη συγκεκριμένη μέρα (εντός των αναγραφόμενων ωρών), καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στον αγώνα!

Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές άλλωστε, δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η συμμέτοχη στον αγώνα χωρίς αριθμό συμμετοχής.
 
Απαραίτητα για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής
Για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής κάθε δρομέα είναι απαραίτητη η προσκόμιση ταυτότητας (ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου, π.χ. διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, κλπ.) και η επίδειξη του e-mail με τον αριθμό συμμετοχής, για όσους δρομείς έχουν δηλώσει την ηλεκτρονική διεύθυνση (email) τους.

Για τον δρομέα που αδυνατεί να παραλάβει ο ίδιος τον αριθμό συμμετοχής του υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του από άλλο άτομο. Στη περίπτωση αυτή, το άτομο που θα παραλάβει θα πρέπει να έχει μαζί του μία απλή φωτοτυπία της ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου του εγγεγραμμένου δρομέα και αντίγραφο του e-mail με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα. Διαφορετικά δεν είναι δυνατή η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής σε καμία περίπτωση.

Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής για τον Αγώνα Παιδιών γίνεται μόνο από τους κηδεμόνες των παιδιών. Αριθμοί Συμμετοχής δεν δίνονται σε παιδιά χωρίς τη συνοδεία των κηδεμόνων τους.

Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής Ομαδικών Εγγραφών Σχολείων (ομαδική εγγραφή μαθητών του σχολείου) μπορεί να γίνει από έναν εκπρόσωπο του σχολείου, ο οποίος θα έχει μαζί του λίστα με τα ονόματα και τους αριθμούς συμμετοχής των παιδιών της ομάδας του σχολείου. Οι επικεφαλής των ομάδων θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν προ-ενημερώσει σχετικά τα μέλη τους σε περίπτωση ομαδικής παραλαβής.