Τελευταίως… ξεμυτίζουν κι άλλοι υποψήφιοι για τον τίτλο της Α' κατηγορίας

-Ένα μικρό θαύμα παράλληλα με μια συνωμοσία του σύμπαντος αναζητούσε χθες η Εθνική μας στο μπάσκετ για να προκριθεί στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου αλλά δεν είναι κάθε μέρα Κυριακή…

-Κερδίσαμε μεν τους Τσέχους, δείξαμε χαρακτήρα, όμως από δω και πέρα, κι επειδή οι πόντοι δεν έφταναν, αρχίζουμε και κάνουνε όνειρα, όπως ακούω, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο…

-Η διοργάνωση ως το τέλος της πάντως θα ‘χει ενδιαφέρον, αφού οι Αμερικανοί φαίνονται αρκετά… γήινοι και δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στην πορεία με ομάδες που πατάνε στο έδαφος και οι παίκτες τους δεν πηδάνε από τη γραμμή του τριπόντου για κάρφωμα.

-Κι επειδή μπορεί να μου πείτε πως αρκετά σας ζάλισα με το μπάσκετ, μην ανησυχείτε, θα το γυρίσω στο ποδόσφαιρο και μάλιστα για να το …τερματίσω, θα πάω στο τοπικό.

-Όπου να ‘ναι αρχίζει η Α’ Κατηγορία και το βέβαιο είναι πως υπάρχει ένα ενδεχόμενο ο Ηρακλής Μαριτσών να μην …βαδίσει μόνος του σ’ αυτόν τον δρόμο έως την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

-Τελευταίως ξεκινούν να… ξεμυτίζουν κι άλλοι υποψήφιοι για τον τίτλο με όνειρα για τη Γ’ Εθνική που, όπως ανέφερα και πριν κάποιο διάστημα, είναι η Δ’ Εθνική που της αλλάξαμε όνομα, έχει ένα ποδοσφαιρικό ψευδώνυμο.

-Τώρα, με τι μπάτζετ θα παίξουν σε εθνική κατηγορία, ασχέτως του αν δεν είναι επαγγελματική, κανείς δεν το σκέφτεται ή κάνει πως δεν το σκέφτεται, γιατί εκεί είναι το… ζουμί. 

-Ούτως ή άλλως από γήπεδα τα κουτσοβολεύουμε, αλλά το μπαγιόκο είναι το θέμα, αφού οι πανηγυρισμοί κρατούν πολύ λίγο και η σκληρή πραγματικότητα αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη τα σχέδια όσων ονειρεύονται τις καλοκαιρινές νύχτες…