Χρήστος Χριστοφής: «Βασικός στόχος το κύπελλο!»

Η κατάκτηση του κυπέλλου της Δωδεκανήσου είναι ο βασικός στόχος του ΑΕΡΑ όσον αφορά τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο πρόεδρος του συλλόγου, ιατρός Χρήστος Χριστοφής. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων είπε:

«Το κύπελλο μας λείπει από τη συλλογή μας και δεν σας κρύβω ότι μας ενδιαφέρει πάρα πολύ. Είναι ένας θεσμός που δεν περιλαμβάνει πολλούς αγώνες και είναι και θέμα τύχης. Με μια, δύο καλές κληρώσεις μέσα στο γήπεδο του με ομάδες βολικές, μπορείς να φθάσεις ως τον τελικό και εκεί όλα μπορούν να γίνουν. Θέλουμε να το κατακτήσουμε και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε».

Από εκεί και πέρα, σε ερώτηση που του έγινε για το πρωτάθλημα, απάντησε ως εξής:
«Είναι κάτι που θα το δούμε στην πορεία. Δεν είναι αυτοσκοπός μας, σε καμία περίπτωση. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα χτυπήσουμε όλους τους αγώνες. Ίσα, ίσα.

Δεν θα υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο. Ο ΑΕΡΑ είναι πιο ενισχυμένος σε σχέση με πέρυσι και θα έχει μια ανταγωνιστική ομάδα. Αν έρθει ο τίτλος στην πορεία δεν θα πούμε όχι, όμως θα πρέπει να δούμε και το θέμα της επόμενης χρονιάς, όπου το χέρι πρέπει να μπει βαθιά στην τσέπη. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα».

Σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα του γηπέδου, ο κ. Χριστοφής είπε:
«Ο αγωνιστικός χώρος είναι μια χαρά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το μεγάλο θέμα είναι τα αποδυτήρια στα οποία δεν έχει γίνει τίποτα από την τελευταία φορά που είχαμε αναφερθεί στο ζήτημα. Πλέον, θα έρθουμε σε επαφή με τον νέο πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ όταν αυτός θα γνωστοποιηθεί για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».