Απόλλων Καλυθιών: Με δυο απώλειες στην πρεμιέρα

Με δυο απώλειες θα «κατέβει» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου ο Απόλλων Καλυθιών.

Πρόκειται για τους Γαμπιεράκη και Χότζα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο φετινό ξεκίνημα. Ο τεχνικός Παναγιώτης Ζούνης ευελπιστεί ότι θα τους έχει μαζί του όσο πιο άμεσα γίνεται μιας και το φετινό ρόστερ δεν περιλαμβάνει πολλές επιλογές.

Πάντως, σε καμία περίπτωση δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή τους αν δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, για τον φόβο υποτροπής.

Αναβλήθηκε η προπόνηση
Στο μεταξύ, αναβλήθηκε η χθεσινή προπόνηση της ομάδας λόγω του θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Λευτέρη Σταυρή.

Η διοίκηση του συλλόγου πήρε απόφαση, κανένα από τα τμήματα της να μην ακολουθήσει το χθεσινό τους πρόγραμμα. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Κυριακή, την ημέρα του θανάτου δηλαδή του Λευτέρη Σταυρή, αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Η ομάδα του Απόλλωνα Καλυθιών θρηνεί έναν ξεχωριστό άνθρωπο, τον Λευτέρη Σταυρή, ο οποίος από τα πρώτα βήματα της ομάδας ήταν εκεί για να αγωνιστεί στο πλευρό της ομάδας!  Ο Λευτέρης υπήρξε ένθερμος Απολλωνιστής και ποτέ δεν σταμάτησε να προσφέρει στην ομάδα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Λευτέρη!! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια. Την 1η αγωνιστική στις 14.09.2019 απέναντι στην ομάδα του Κλεάνθη Παραδεισίου θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή προς τιμήν του Λευτέρη Σταυρή».