Κλεάνθης: Ανακοίνωσε Καψαλάκη  και Ζάχαρι

Τις μετεγγραφές των Μανώλη Καψαλάκη και Στέλιο Ζάχαρι ανακοίνωσε και επίσημα ο Κλεάνθης Παραδεισίου.

Οι παίκτες, προστέθηκαν στο δυναμικό του συλλόγου και είναι πανέτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να βοηθήσουν την ομάδα του Παραδεισίου στο δύσκολο έργο που θα έχει τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

«Το δ.σ. του Α.Ε.Σ. Κλεάνθης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Μανώλη Καψαλάκη και Στέλιο Ζάχαρι και τους καλωσορίζει στην οικογένεια του συλλόγου».

Κατά τα άλλα, οι «ροσονέρι» θέλουν να ευχαριστήσουν και δημόσια τον Δαμάγητο Θεολόγου για την παραχώρηση του γηπέδου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ενώ εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του πρώην παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Λευτέρη Σταυρή για τον θάνατο του. Αναλυτικά:

«Το δ.σ. του Α.Ε.Σ Κλεάνθη Παραδεισίου, ευχαριστεί το σωματείο Δαμάγητος Θεολόγου για την παραχώρηση του γηπέδου του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Επίσης, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια, στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προπονητή Λευτέρη Σταυρή».