Καλό «τεστ» το Super Cup "Γεώργιος Τσοπανάκης"

Την ευκαιρία να κάνουν ένα πολύ δυνατό τεστ ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, θα έχουν αύριο στο παιχνίδι Super Cup απέναντι στον Διαγόρα οι παίκτες της Ρόδου.

Είναι μια καλή ευκαιρία και για τον τεχνικό Νίκο Κουρμπανά προκειμένου να δει τους παίκτες του για μια ακόμα φορά με έναν αντίπαλο στη Football League.
Αναμένεται να γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, το οποίο δεν είναι υπερβολικό να πούμε ότι αποτελεί και κριτήριο για αρκετούς παίκτες στο πλαίσιο του τελικού μονταρίσματος που θέλει να κάνει ο έμπειρος προπονητής.
Η Ρόδος εξάλλου, μπαίνει σιγά σιγά σε περίοδο πρωταθλήματος. Τα ίδια πράγματα ισχύουν και για τον Διαγόρα. Είναι μια αναμέτρηση που ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος θα «τεστάρει» τους παίκτες που υπολογίζει ως βασικός στους οποίους και αναμένεται να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Χωρίς Γιόνδη και Χατζηπέτρο
Χωρίς τον Αντώνη Γιόνδη αλλά και τον Στέλιο Χατζηπέτρο θα «κατέβει» η Ρόδος στο αυριανό Super Cup. Οι δυο παίκτες «κουβαλάνε» τιμωρία από πέρσι και έτσι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση. Έτσι και αλλιώς ο Γιόνδης έχει και ένα ελαφρύ πρόβλημα τραυματισμού και δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος. Δεν είναι πάντως κάτι το ανησυχητικό και σύντομα θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή Νίκου Κουρμπανά. Κατά τα άλλα, το χθεσινό πρόγραμμα περιλάμβανε «μονή» προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο «βοηθητικό» γήπεδο. Το ίδιο θα γίνει και σήμερα.

Ανακοίνωση της διοίκησης
Στο μεταξύ, ανακοίνωση με αφορμή το αυριανό παιχνίδι εξέδωσε η διοίκηση της Ρόδου. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα εξής:
«Την Τετάρτη η Ρόδος αγωνίζεται στο supercup απέναντι στον Διαγόρα, σε μια αναμέτρηση που από την πλευρά μας, θα γίνει για να κάνουμε περήφανους τους εκατοντάδες φίλους μας. Δεν πρόκειται να χαριστούμε, θα αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές μας για το θετικό αποτέλεσμα, χωρίς ακρότητες, με πνεύμα αθλητικό, με το ήθος και τις αξίες που πρεσβεύει η Ρόδος και η βαριά φανέλα της. Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τις κραυγές και τους ακραίους. Γνωστές είναι οι κραυγές τους! Θα μείνουν σ’ αυτούς, απομονωμένα, αφού στον κατήφορο τους, δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουμε.
Εμείς δεν στέλνουμε μηνύματα για εσωτερική κατανάλωση γιατί εμείς είμαστε μια γροθιά, όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητές, φίλοι, οπαδοί, Κακιά Σκάλα, αθλητές. Καλούμε τους φίλους μας, καλούμε τους φιλάθλους, να έρθουν την ερχόμενη Τετάρτη για να δούνε τη νέα μεγάλη Ρόδο».