Επιστροφή στην κορυφή  για τον Νίκο Λυρίου

Μια εκπληκτική διοργάνωση, άψογα στρωμένο τερέν, αρκετά ζεστή ατμόσφαιρα, 82 συμμετοχές, δυναμικές επιστροφές και φουλ δράση συνέθεσαν το κλίμα στην Αρχαία Ολυμπία, όπου πραγματοποιήθηκε και τη φετινή χρονιά, το Πρωτάθλημα Moto Cross  Νοτίου Ελλάδος, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου.

Τη διοργάνωση ανέλαβε το Σωματείο Α.Ο.Λ.Μ.Ο. δίνοντας όλοι τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να είναι σε όσο γίνεται καλύτερη κατάσταση το τερέν, λόγω της ζέστης που επικρατούσε. 

Οι μοτοσικλετιστές παρατήρησαν ότι υπήρχε λίγη παραπάνω λάσπη στα χρονομετρημένα κατά τις πρωινές ώρες, αλλά αυτό εν τέλει δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες για έναν αγώνα με λούκια και σαμάρια, όπως και το βρέξιμο της πίστας πριν από το 2ο σκέλος αποδείχτηκε σωστή επιλογή και πλεονέκτημα για όσους το αξιοποίησαν καταλλήλως.

Δυναμική και εντυπωσιακή ήταν η επιστροφή Νίκου Λυρίου, αθλητή της ΛΕ.ΜΟΤ. «Ίκαρος Ρόδου», στις χωμάτινες πίστες, ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία expert, κατακτώντας την πρώτη θέση overall με διαφορά, αφού κέρδισε και τα δύο σκέλη του αγώνα.

Στόχος του από δω και πέρα είναι να συνεχίσει και στους υπόλοιπους αγώνες του ανταγωνιστικού αυτού πρωταθλήματος, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσοι είναι δίπλα του και τον στηρίζουν με οποιονδήποτε τρόπο.