Αυτοκίνητα… εξωτικά ξανά στη Ρόδο

Αυτοκίνητα… εξωτικά ξανά στη Ρόδο

Αυτοκίνητα… εξωτικά ξανά στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3552 ΦΟΡΕΣ

Από 13 έως 15 Σεπτεμβρίου θα γίνει στο νησί το Festival of Speed όπου θα… παρελάσουν Ferrari, Porsche, Lamborghini και άλλες αστραφτερές δημιουργίες

Το Speed Sector και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δημιούργησαν το Festival of Speed το οποίο εδραιώνεται πλέον ως θεσμός, καθώς για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στην πόλη της Ρόδου, το τριήμερο 13-15 Σεπτεμβρίου.

Μια εκδήλωση με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα που προβάλλει το νησί ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό, συνδέοντας την ομορφιά του φυσικού τοπίου και τις υψηλού επιπέδου τουριστικές υποδομές με ένα απαιτητικό κοινό και τον «μηχανοκίνητο» τουρισμό, ένα είδος που γνωρίζει άνθιση πανευρωπαϊκά.

Ένα event που ξυπνά μνήμες από την ιστορία του νησιού στους αγώνες αυτοκινήτου και ταυτόχρονα κεντρίζει το ενδιαφέρον των νέων για την τεχνολογία και την οδική ασφάλεια. Τα events του Speed Sector έχουν άξονα το αυτοκίνητο, την αγάπη για την οδήγηση και πυρήνα τον άνθρωπο.

Πενήντα αυτοκίνητα θα βρεθούν το τριήμερο 13-15 Σεπτεμβρίου στο Festival of Speed του 2019: Ferrari, Porsche, Lamborghini και άλλες εξωτικές δημιουργίες, καθεμία από αυτές ένας άριστος συνδυασμός τέχνης και τεχνολογίας σε τέσσερις τροχούς.

Έτσι, θα γίνουν η αφορμή ώστε η ιστορική Ανάβαση της Φιλερήμου αλλά και ορισμένα από τα μοναδικά αξιοθέατα του νησιού να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο μέσα από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, αναδεικνύοντας και φέρνοντας τη Ρόδο στο προσκήνιο.

Ένα από τα πιο «καυτά» Cars & Coffee events της Ευρώπης είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα του Σαββάτου (14/9) στο κέντρο της πόλης, με φόντο το μεσαιωνικό κάστρο των ιπποτών.

Το κύριο μέρος της εκδήλωσης άλλωστε είναι αυτό του Σαββάτου. Το απόγευμα (17:00) στο κέντρο της πόλης και με αφετηρία το Ακταίον το κομβόι του Speed Sector-Festival of Speed θα κινηθεί σε μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή, απελευθερώνοντας vibes θετικής ενέργειας, εικόνες και ήχους σπάνιας ομορφιάς.

Στη συνέχεια, στην πλατεία του Δημαρχείου οι θεατές θα μπορούν να δουν από κοντά και να φωτογραφίσουν τα αυτοκίνητα των ονείρων τους στο Cars & Coffee event που ξεκινά στις 18:30.

Το Festival of Speed είναι μία συνδιοργάνωση του Speed Sector και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με την υποστήριξη του Δήμο Ρόδου και του Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας