Γιάννης Στεφανίδης, ΑΟ Πυλίου: «Θέλουμε τον τίτλο!»

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο μεγάλος στόχος του Αθλητικού Ομίλου Πυλίου σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην "Αθλητική Ροδιακή" ο Γιάννης Στεφανίδης.

Ο έμπειρος επιθετικός παίκτης που αποτελεί ένα από τα σημαντικά μετεγγραφικά αποκτήματα των Κώων, τόνισε χαρακτηριστικά τα ακόλουθα:

"Η ομάδα έχει θέσει ως στόχο της να κάνει πρωταθλητισμό. Το κλίμα είναι πολύ καλό και μπορώ να πω ότι υπάρχει πολύ αισιοδοξία για το νέο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας. Νιώθουμε πολύ δυνατοί και ετοιμαζόμαστε για την πρεμιέρα κόντρα στον Άρη Αρχαγγέλου με τον οποίο παίζουμε στο γήπεδό μας και θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας".

Σε ερώτηση για το τι ήταν αυτό που τον έκανε να αποδεχθεί την πρόταση του ΑΟ Πυλίου και να μετακομίσει στην Κω, απάντησε ως εξής:

"Μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο με προσέγγισε ο προπονητής Δημήτρης Χρυσόπουλος. Επιπρόσθετα έπαιξε σημαντικό ρόλο το ότι ο στόχος είναι υψηλός. Μου αρέσει να είμαι σε ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις. Νιώθω πολύ καλά στην Κω. Έχω προσαρμοστεί. Όλα είναι πολύ καλά".

Ο πρώην παίκτης της Ρόδου, του Φοίβου και του Ιάλυσου, αναφέρθηκε και στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου: "Κατά τη γνώμη μου φαβορί εκτός από τη δική μου ομάδα, είναι ο Άρης Αρχαγγέλου, ο Φοίβος Κρεμαστής αλλά και ο Ηρακλής Μαριτσών. Είναι οι τέσσερις ομάδες που θα παλέψουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα".