Χρυσόστομος Χάσταλης: «Προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι»

Με επικίνδυνη έξοδο αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου η ομάδα του Αστέρα Παστίδας η οποία καλείται να περάσει από την έδρα της νεοφώτιστης Αθλητικής Ένωσης Λέρου.

Μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», ο τεχνικός του Αστέρα Χρυσόστομος Χάσταλης χαρακτήρισε την αναμέτρηση δύσκολη.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:
«Δεν ξέρουμε πολλά πράγματα για την ΑΕ Λέρου καθώς δεν την έχουμε δει. Προσπαθώ να συλλέξω κάποιες πληροφορίες.

Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί πάντοτε η έδρα της Λέρου είναι δυνατή. Είναι μια ομάδα που έχει και τον ενθουσιασμό γιατί επιστρέφει στην Α’ Κατηγορία μετά από πολλά χρόνια. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και απόλυτα συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε».

Ο νεαρός τεχνικός, πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Στις πρεμιέρες υπάρχει πάντα ανυπομονησία κυρίως για να δεις πώς θα ανταποκριθεί η δική σου ομάδα και το αν θα δείξει όλα όσα έγιναν στην προετοιμασία το προηγούμενο διάστημα. Πάμε με πίστη για να παλέψουμε και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Δεν είμαστε ακόμα 100% έτοιμοι, ωστόσο βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα καθαρά αγωνιστικά θέματα, ο μόνος που σίγουρα δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει την αποστολή στη Λέρο είναι ο Πολυμένωφ ο οποίος απουσιάζει λόγω σχολής. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Χρυσόστομου Χάσταλη.