Γιάννης Φλεβάρης: Υπόσχομαι να υπηρετήσω έντιμα και αποτελεσματικά

Σε δηλώσεις του ο αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Δωδεκανήσου τόνισε τα εξής:

«Το εμπόριο είναι το αλάτι της ζωής» είπε ο Γάλλος φιλόσοφος Βολταίρος και αυτό ίσως υποδηλώνει τον κεντρικό ρόλο που διαδραματίζει στην οικονομία, στην ανάπτυξη και στην ίδια την πορεία της κοινωνίας.
Ιστορικά, ο πρώτος Εμπορικός Σύλλογος στην Ελλάδα συστήθηκε στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στη Σύρο το 1865, με την ονομασία «Εταιρία των Ελευθεριών του Εμπορίου», αποδεικνύοντας σε συνδυασμό με την εμπορική οικονομική δραστηριότητα και το επιχειρηματικό δίκτυο όλων των νησιών μας, τη διαχρονική και πραγματική σχέση της τοπικής οικονομίας με το εμπόριο.

Η σχέση αυτή, εμπορίου, επιχειρηματικότητας και οικονομίας των νησιών έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα και τον ορίζοντά της στο μέλλον. Η Περιφέρειά μας θα εξακολουθήσει να πρωταγωνιστεί.
Με ιδιαίτερη συγκίνηση και αίσθημα ευθύνης, αναλαμβάνω σήμερα καθήκοντα Αντιπεριφερειάρχη Εμπορίου – Επιχειρηματικότητας και νιώθω το ειδικό βάρος της θέσης αυτής, την οποία υπόσχομαι να υπηρετήσω έντιμα και αποτελεσματικά δικαιώνοντας την εμπιστοσύνη του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, της Περιφερειακής Αρχής και του κόσμου που μας έδωσε την εντολή να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε έχοντας στόχο, σχέδιο και πολιτική».