Από σήμερα η πλατφόρμα  για τις εκπρόθεσμες εγγραφές στο ΕΠΑΛ

Πραγματοποιήθηκε χθες ο καθιερωμένος αγιασμός στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Ρόδου με την παρουσία του  κ. Χρήστου Ευστρατίου   Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου. Ο σύλλογος διδασκόντων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ρόδου και ο Διευθυντής του, Καραμήτσας Ιωάννης εύχονται στους μαθητές τους και τις οικογένειές τους καλή σχολική χρονιά και καλή τύχη στον αγώνα για την κατάκτηση της γνώσης.

Επίσης, γνωστοποιήθηκε ότι από την σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 στις 09:00 έως το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 στις 23:59, η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-eggrafes θα λειτουργεί για εκπρόθεσμες εγγραφές με έγκριση του οικείου Δ/ντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι μαθητές/τριες ή οι κηδεμόνες που θα υποβάλουν Ηλεκτρονική Αίτηση το παραπάνω χρονικό διάστημα, θα πρέπει να την τυπώσουν και να την καταθέσουν μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά στον Δ/ντή του σχολείου για να σταλεί υπηρεσιακά στον Δ/ντη Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προς έγκριση.

Οι μαθητές/τριες οι οποίοι/ες δεν ολοκλήρωσαν την εγγραφή τους εμπρόθεσμα για λόγους ανωτέρας βίας έχουν τη δυνατότητα να προσέρχονται στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Ρόδου, με βάση την ηλεκτρονική τους αίτηση προκειμένου ο Διευθυντής/τρια να επιβεβαιώσει την αίτησή του/της, αφού ελέγξει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

 Επισημαίνεται ότι ο μαθητές/τριες που επιθυμούν να μετεγγραφούν από ΓΕ.Λ. σε ΕΠΑ.Λ. ή από ΕΠΑ.Λ. σε άλλο ΕΠΑ.Λ. δεν τροποποιούν την αίτησή τους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-eggrafes, αλλά πρέπει να υποβάλουν αίτηση μετεγγραφής σύμφωνα με τις διατάξεις της με πρωτ. 79942/ΓΔ4/21-05-2019 Υ.Α. (ΦΕΚ 2005 Β’).