Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες η μετακίνηση στους Αιγαιοπελαγίτικους

Μια μικρή ταλαιπωρία θα περάσουν τα μέλη των αποστολών για τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου της Μυτιλήνης μέχρι να φτάσουν στο νησί του βορείου Αιγαίου, αλλά σε μια γιορτή το πώς θα πας δεν σ’ ενδιαφέρει τόσο όσο  οι ωραίες στιγμές που θα ζήσεις.

Πάντοτε η μετακίνηση των σωματείων για τη διοργάνωση αυτή ήταν ένα… σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες, όμως κάποιες φορές είναι τέτοια η κατάσταση με τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, που θεωρείς προτιμότερο να κουραστείς λίγο από το να μην είσαι παρών στη γιορτή του κλασικού αθλητισμού.

Αυτό που έχει σημασία είναι ο καταρτισμός της αποστολής από τον κάθε σύλλογο στο πλαίσιο της ανάδειξης των νέων αθλητών-αθλητριών μας, αφού οι αγώνες έχουν περισσότερο αναπτυξιακό χαρακτήρα.

Σημαντικό είναι να δούμε επίσης τι μπορούν να κάνουν οι οικοδεσπότες, ώστε να σημειώσουν τη διαφορά από τους προηγούμενους αγώνες και να ξεχωρίσουν κυρίως με τις εκπλήξεις προς τους φιλοξενούμενους.

Κάπου γράφτηκε πως το 2020, λέει, ο Αντέννα θα μεταδώσει τους αγώνες για το Euro που θα γίνει στη μισή Ευρώπη, έτσι όπως το ‘χουν καταντήσει. Ούτε Εθνική ομάδα λοιπόν ούτε ΕΡΤ… Κάτι φαίνεται ότι αλλάζει στις συχνότητες από ‘δω και πέρα.

Επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και δεν ξέρουμε αν η κούπα …γέρνει φέτος, μην απορήσετε αν δούμε και καμιά παραίτηση στην Α’ Κατηγορία, γιατί μπάλα είναι και γυρίζει κι αυτή του ποδοσφαίρου πολλές φορές είναι πιο επικίνδυνη από της ρουλέτας…

Ούτως ή άλλως με το στοίχημα που πήγαμε να μπλέξουμε στα… καλά καθούμενα, ο συνειρμός για το καζίνο, μου ήρθε αυθορμήτως και σηματοδοτεί μια άλλη εποχή μακριά από το χώμα στον αγωνιστικό χώρο.