Μάλλον τη Δευτέρα  θα ανακοινωθούν οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ρόδου

Ούτε και χθες, όπως αναμενόταν ανακοίνωσε τα ονόματα των νέων αντιδημάρχων, των εντεταλμένων συμβούλων και των προέδρων των οργανισμών, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καμπουράκης πιθανόν να οριστικοποιήσει σήμερα και να ανακοινώσει τις αποφάσεις του, υπάρχουν όμως και εκτιμήσεις ότι αυτό θα γίνει την προσεχή Δευτέρα (το πιθανότερο).
Σε γενικές γραμμές, πάντως, ο Δήμαρχος Ρόδου, φαίνεται ότι έχει οριστικοποιήσει τις βασικές επιλογές του, αλλά υπάρχουν και κενά, δεδομένου ότι φιλοδοξεί να αξιοποιήσει και τους 28 δημοτικούς συμβούλους της παράταξης της πλειοψηφίας.

Οι αντιδήμαρχοι που θα οριστούν θα είναι έντεκα, ενώ θα διοριστούν επίσης 5 ή 6 εντεταλμένοι σύμβουλοι, ενώ στα λεγόμενα πόστα εξουσίας περιλαμβάνονται και οι θέσεις των προέδρων οργανισμών και επιχειρήσεων που ανέρχονται σε δέκα.
Λόγω πάντως του ότι δεν έχουν ακόμα οριστεί οι αντιδήμαρχοι, υπάρχει έντονη σεναριολογία και εδημονία από τους ενδιαφερόμενους.
Εκ των πραγμάτων πάντως, η κατάσταση αναμένεται ότι θα ξεκαθαρίσει, πολύ σύντομα για να ξεκινήσει η δραστηριοποίηση της δημοτικής αρχής σε όλα τα επίπεδα.