Μίκα Ιατρίδη με Νίκη Κεραμέως από Λέρο και Κάλυμνο: «Η κυβέρνηση ουσιαστικά κοντά στα νησιά μας»

Μίκα Ιατρίδη με Νίκη Κεραμέως από Λέρο και Κάλυμνο: «Η κυβέρνηση ουσιαστικά κοντά στα νησιά μας»

Μίκα Ιατρίδη με Νίκη Κεραμέως από Λέρο και Κάλυμνο: «Η κυβέρνηση ουσιαστικά κοντά στα νησιά μας»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 193 ΦΟΡΕΣ

«Η κυβέρνηση είναι ουσιαστικά κοντά στα νησιά μας», δήλωσε η Βουλευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ., Μίκα Ιατρίδη, με αφορμή την επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας, κας Νίκης Κεραμέως στη Λέρο και την Κάλυμνο.

Σε κατ’ ιδίαν συνομιλίες που είχε με την κα Υπουργό, η Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί της ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση στη Δωδεκάνησο.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε το ζήτημα για την άμεση τοποθέτηση Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο νομό, για την ενίσχυση του προσωπικού της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ρόδου, για την έγκριση όλων των τμημάτων των τελειόφοιτων μαθητών του ΕΠΑΛ Ρόδου και τη δυνατότητα της πλήρους αξιοποίησης των χώρων του Νικηφορείου 1ου Γυμνασίου Καλύμνου.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου, με την αναχώρηση της κας Κεραμέως από την Κάλυμνο και τη Λέρο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή, έμπρακτα, έχει δείξει το ουσιαστικό ενδιαφέρον της για τα ακριτικά νησιά μας. Η παρουσία της κας Κεραμέως στη Λέρο και την Κάλυμνο και η άμεση ενημέρωση της από όλους τους εμπλεκόμενους με την εκπαιδευτική διαδικασία, δείχνει ότι η κυβέρνηση έχει την πρόθεση να λύσει πολλά από τα διαχρονικά προβλήματα που κληρονόμησε και να δώσει τις κατάλληλες λύσεις το συντομότερο δυνατόν».

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»