Καταγγέλλει έκτροπα η Ρόδος!

Μόνο ήρεμο δεν ήταν το κλίμα μετά το τέλος του Super Cup «Γεώργιος Τσοπανάκης» με τον Διαγόρα, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα αναφέρει μέσω ανακοίνωσης της η διοίκηση της Ρόδου.

Οι «πράσινοι» κάνουν λόγο για επεισόδια σε βάρος ποδοσφαιριστών και μελών του συλλόγου, τα οποία όπως αναφέρουν τα δημιούργησε «η Θύρα 6». Επίσης, γίνεται λόγος και για φθορές που προκλήθηκαν στον νέο πολυχώρο στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης – καταγγελίας των «ελαφιών», αναφέρει τα ακόλουθα:
«Η απαράδεκτη συμπεριφορά αυτών που τριγυρνούν βράδια και καταστρέφουν την πόλη της Ρόδου θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να στηλιτευθεί από τον Διαγόρα και κατόπιν οι αρμόδιες διωκτικές Αρχές που δηλώνουν πως τους γνωρίζουν να πράξουν αυτά που πρέπει.

Με αφορμή τον αγώνα ΡΟΔΟΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ οι γνωστοί …μουτζούρηδες της περιβόητης θλιβερής και ασυνάρτητης Θύρας 6, που χτες πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα κυκλοφορούσαν με μαύρες στολές – σαν Χρυσαυγίτες – έπιασαν τα σπρέι και επιδόθηκαν στις γνωστές τακτικές τους: Μπήκαν στον φυλασσόμενο χώρο των γραφείων της Ρόδου στον Άγιο Δημήτριο, τον Αθλητικό Πολυχώρο που εγκαινιάστηκε πρόσφατα καταστρέφοντας υαλοπίνακες και πινακίδες.

Ακόμη στο Δημοτικό στάδιο της Ρόδου με τα σπρέι της χυδαιότητας έγραψαν συνθήματα, νομίζοντας πως με τον τρόπο αυτό θα επιβάλουν τις απόψεις ή τη χυδαιότητα τους. Η Ρόδος τον πολιτισμό της τον απέδειξε, όταν ο πρόεδρος μας με τη λήξη του χτεσινού αγώνα συνεχάρη το στέλεχος της ΠΑΕ κ. Σαββαΐδη και όλοι αποχωρήσαμε ήρεμα. Μας επιβλήθηκε με τα λάθη στα φάουλ κλπ. μια ήττα που αποδεχθήκαμε.

Η ευγένεια όμως ας μην θεωρηθεί και αδυναμία. Αμέσως μετά τον αγώνα, οι ίδιοι …μουτζούρηδες ήρθαν να επιβληθούν με τις γροθιές και τις πέτρες εναντίον των στελεχών της ομάδας μας αλλά και ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια της Ρόδου. Αυτοί, υπό τα βλέμματα των διοικούντων τον Διαγόρα που χαριεντίζονταν μαζί τους και υπό την ήρεμη αντιμετώπιση της Αστυνομίας, έστειλαν στο νοσοκομείο τον Παναγιώτη Λύμουρα!

Προειδοποιούμε για τελευταία φορά: ΜΗΝ συνεχίσετε τη χυδαιότητα γιατί έχουμε κι εμείς τη δυνατότητα να βγούμε στους δρόμους!

Προειδοποιούμε: Μαζέψτε τους μπαχαλάκηδες τώρα.
Προειδοποιούμε: Στη χυδαιότητα της Θύρας 6 θα απαντήσουμε αν δεν ληφθούν μέτρα τώρα!».