Το Speed Sector Festival στη Ρόδο

Το Speed Sector και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δημιούργησαν το Festival of Speed, το οποίο εδραιώνεται πλέον ως θεσμός, καθώς για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στην πόλη της Ρόδου, το τριήμερο 13-15 Σεπτεμβρίου 2019.

Μια εκδήλωση με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα που προβάλει το νησί της Ρόδου ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό συνδέοντας την ομορφιά του φυσικού τοπίου και τις υψηλού επιπέδου τουριστικές υποδομές με ένα απαιτητικό κοινό και τον «μηχανοκίνητο» τουρισμό, ένα είδος που γνωρίζει άνθιση πανευρωπαϊκά.

Ένα event που ξυπνά μνήμες από την ιστορία του νησιού στους αγώνες αυτοκινήτου και ταυτόχρονα κεντρίζει το ενδιαφέρον των νέων για την τεχνολογία και την οδική ασφάλεια.

Τα events του Speed Sector έχουν άξονα το αυτοκίνητο,την αγάπη για την οδήγηση και πυρήνα τον άνθρωπο.

Πενήντα αυτοκίνητα θα βρεθούν το τριήμερο 13-15 Σεπτεμβρίου στο Festival of Speed του 2019:
Ferrari, Porsche, Lamborghini και άλλες εξωτικές δημιουργίες, κάθε μία από αυτές ένας άριστος συνδυασμός τέχνης και τεχνολογίας σε τέσσερις τροχούς, θα γίνουν η αφορμή ώστε η ιστορική Ανάβαση της Φιλερήμου αλλά και ορισμένα από τα μοναδικά αξιοθέατα του νησιού να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο μέσα από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, αναδεικνύοντας και φέρνοντας τη Ρόδο στο προσκήνιο.

Ένα από τα πιο «καυτά» Cars&Coffeeevents της Ευρώπης είναι προγραμματισμένο για αύριο το απόγευμα του Σαββάτου 14/9 στο κέντρο της πόλης, με φόντο το μεσαιωνικό κάστρο των ιπποτών.

Το κύριο μέρος της εκδήλωσης είναι το αυριανό.

Το απόγευμα (17:00) στο κέντρο της πόλης και με αφετηρία το “Ακταίον” το κομβόι του Speed Sector Festival of Speed θα κινηθεί σε μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή, απελευθερώνοντας vibes θετικής ενέργειες, εικόνες και ήχους σπάνιας ομορφιάς.

Στη συνέχεια, στην πλατεία του Δημαρχείου οι θεατές θα μπορούν να δουν από κοντά και να φωτογραφίσουν τα αυτοκίνητα των ονείρων τους στο Cars& Coffee event που ξεκινά στις 18:30.

Το Festival of Speed είναι μία συνδιοργάνωση του Speed Sector και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και του Εμπορικού Επιμελητηρίου.