Στο εδώλιο δύο αδέλφια  για κλοπή κατσικιών στη Ρόδο

Τις κατσίκες από αγρόκτημα στο χωριό Πλατάνια της Ρόδου κατηγορούνται ότι αφαίρεσαν δύο αδέλφια ηλικίας 37 και 41 ετών και μερικές εξ αυτών τις πούλησαν σε 53χρονο!

Η υπόθεση είχε εξιχνιαστεί στις 20 Αυγούστου 2016 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και σε βάρος των τριών ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή ζώων από ζωοκλοπή και ζωοκλοπή από κοινού, κατηγορίες για τις οποίες τόσο τα δύο αδέλφια ηλικίας 37 και 41 ετών όσο και ο 53χρονος θα λογοδοτήσουν στις 19 Σεπτεμβρίου στο Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου.

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο 70χρονος ιδιοκτήτης του αγροκτήματος στα Πλατάνια κατήγγειλε στην αστυνομία ότι άγνωστοι δράστες του είχαν αφαιρέσει επτά κατσίκες.

Από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν ένα ζώο στην κατοχή του 53χρονου στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων. Ο 53χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς δήλωσε ότι την κατσίκα την είχε αγοράσει από τα δύο αδέλφια.

Η έρευνα των αστυνομικών επεκτάθηκε και στον 37χρονο και τον 41χρονο αδελφό του όπου βρέθηκαν και αυτοί να κατέχουν από μία κατσίκα!

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκαν στην δικαιοσύνη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο αδέλφια έχουν απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές της περιοχής μας για το ίδιο αδίκημα.