Δύο αγώνες από τον Υγρό Στίβο Ρόδου

Αύριο στις 17.30 ο Υγρός Στίβος Ρόδου διοργανώνει τον 30ό Θαλάσσιο Μαραθώνιο  στην παραλία Ενυδρείου, όπως και τον αγώνα υδατοσφαίρισης  «BEACH WATER POLO 2019» στον ίδιο ακριβώς χώρο.

O  κολυμβητικός αγώνας αυτός αποτελεί τον θεσμοθετημένο ετήσιο Μαραθώνιο Ανοιχτής Θάλασσας που εδώ και 30 χρόνια ο σύλλογος ανελλιπώς διοργανώνει με τεράστια επιτυχία.
Η διοργάνωση απευθύνεται σε κολυμβητές και κολυμβήτριες  κάθε ηλικίας, με τα πιτσιρίκια να κολυμπούν για 200μ. ενώ οι αθλητές-αθλήτριες της κατηγορίας Elite στην ολυμπιακή απόσταση  των 10χλμ.

Οι δηλώσεις συμμετοχών ξεπερνούν τις 60, κάτι που εγγυάται το υψηλό επίπεδο του αγώνα ο οποίος αναμένεται να έχει εορταστικό χαρακτήρα με τη γεφύρωση της θερινής και της χειμερινής περιόδου για την ομάδα των πρωταθλητών.
Όλοι οι νικητές και νικήτριες  κάθε ηλικιακής κατηγορίας  θα πάρουν μετάλλια ενώ σ’ αυτούς των μεγάλων κατηγοριών θα απονεμηθούν κύπελλα, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην επιτυχία και ο κόσμος, που αναμένεται για άλλη μια φορά να αγκαλιάσει τον αγώνα.

Σε ό, τι αφορά την υδατοσφαίριση, όλοι στον Υγρό Στίβο Ρόδου θεωρούν πως η πανηγυρική επάνοδος  των ομάδων στα Πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών φέτος, θα γιορταστεί αναλόγως αφού γίνεται κι εκεί σημαντική αναπτυξιακή προσπάθεια.
Πληροφορίες για τον αγώνα στα τηλέφωνα 2241037802 και 6934411866.