Αποχαιρετισμός στη διαιτησία από τον Μιχάλη Ερωτόκριτο

Η εκλογή του Μιχάλη Ερωτόκριτου στη θέση του δημάρχου της Ηρωικής Νήσου Κάσου, ουσιαστικά έβαλε τέρμα σε μια πορεία 36 ετών στη διαιτησία.

Μέσα από μια επιτυχημένη παρουσία ως διαιτητής, παρατηρητής και εκπαιδευτής, προσέφερε σημαντικά σε κάθε τομέα, δίνοντας τώρα το δικό του στίγμα με την παρακάτω αποχαιρετιστήρια επιστολή:

«Μετά από 36 ολόκληρα χρόνια κατά τα οποία υπηρέτησα την πειραϊκή (3 χρόνια) και τα υπόλοιπα την δωδεκανησιακή διαιτησία, από τη θέση του εν ενεργεία διαιτητή και με συμμετοχή μέχρι τις επαγγελματικές κατηγορίες και στη συνέχεια του μη εν ενεργεία, παρατηρητή, εκπαιδευτή και καθηγητή διαιτησίας, ήλθε η ώρα να αποχαιρετήσω το χόμπι που τόσο πολύ αγάπησα.

Η εκλογή μου ως Δήμαρχος της Ηρωικής Νήσου Κάσου κάνει απαγορευτική την ενασχόλησή μου με τη διαιτησία.

Η επικοινωνία με τους άλλους συναδέλφους μου, με τους ποδοσφαιριστές, τους παράγοντες των ομάδων καθώς και με αυτούς της Ε.Π.Σ.Δ, τους αθλητικογράφους αλλά και με τους φιλάθλους, μόνο θετικές αναμνήσεις (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) μου έχουν προκαλέσει.

Για τον λόγο αυτό τους ευχαριστώ όλους αυτούς από καρδίας. Ο Σύνδεσμός μας, το σπίτι των διαιτητών, το σπίτι μας, θέλω να πιστεύω ότι θα παραμείνει μία κυψέλη που μέσα σε αυτήν θα αναδειχθούν τα νέα ταλέντα, οι νέοι διαιτητές που πιστεύω ότι θα διαγράψουν λαμπρές καριέρες όπως και αυτοί της δικής μας γενιάς.

Αυτό το σπίτι θα το επισκέπτομαι ως απλό μέλος της οικογενείας των διαιτητών, όταν και όποτε οι υπηρεσιακές μου υποχρεώσεις το επιτρέπουν».