Φεύγουν Δελαπόρτας και Σταυλάς από τον Ιάλυσο!

Σημαντικά αλλαγμένο θα είναι το ρόστερ του Ιάλυσου όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League σε σχέση με το πώς ήταν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας! Και αυτό διότι τις τελευταίες ώρες έχουν σημειωθεί νέες ανακατατάξεις, ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και περισσότερες το αμέσως επόμενο διάστημα!

Πιο συγκεκριμένα, οι Γιώργος Δελαπόρτας και Δημήτρης Σταυλάς όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα (αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά την τελευταία στιγμή), καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπέπεσαν σε πειθαρχικά παραπτώματα όσον αφορά το ωράριο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση της διοίκησης, η οποία έχει σαν στόχο της να είναι αμείλικτη προς πάσα κατεύθυνση, σε τέτοιους είδους ζητήματα δίνοντας και το παράδειγμα και προς τους υπόλοιπους παίκτες.

Άμεσα, οι δυο ποδοσφαιριστές που είναι από τα βασικά στελέχη των «ερυθροκίτρινων» τα τελευταία χρόνια, θα συναντηθούν με τον πρόεδρο Μιχάλη Χατζηνικήτα και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης προκειμένου να λύσουν τα συμβόλαια τους.

Πρόβλημα με Ρούσσο
Στο μεταξύ, σοβαρό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο ο Άλμπερτ Ρούσσος. Ο παίκτης έχει πάθει και μόλυνση στο γόνατο με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητο πλέον το να μπει νυστέρι.
Ο παίκτης βρίσκεται ήδη σε γιατρό στη Θεσσαλονίκη. Αυτό σημαίνει ότι θα αφήσει τον ποδοσφαιριστή πάρα πολύ πίσω.