«Χαρτοπόλεμος» Ρόδου και Ιάλυσου για τον... Μισέλ

«Φωτιές» άναψε η μετεγγραφή του Μισέλ στη Ρόδο! Και αυτό διότι ξέσπασε …«χαρτοπόλεμος» της ομάδας των «ελαφιών» με τον Ιάλυσο. Η αρχή έγινε χθες το πρωί ,όπου η Ρόδος εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Με την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μισέλ από τη Ρόδο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον δηλωμένο οπαδό της ομάδας μας Μιχάλη Χατζηνικήτα, αφού με το αζημίωτο μας προσέφερε τη μετεγγραφή του παίκτη, αφού προσπάθησε επισταμένως και με ιδιαίτερη σοβαρότητα να τον εγγράψει στον Ορφέα.

Ευχαριστούμε για όλες τις ενέργειες του που αναδεικνύουν το άθλημα, τον σοβαρό παραγοντισμό και την ανιδιοτέλεια στο δοκιμαζόμενο ποδόσφαιρο. Τέτοιες ενέργειες και πράξεις ανεβάζουν το επίπεδο στα …ύψη!».

Άμεση ήταν η απάντηση της διοίκησης του Ιάλυσου, η οποία με δική της ανακοίνωση υποστήριξε τα ακόλουθα:
«Με αφορμή την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Μισελ στην ομάδα της Ρόδου θα θέλαμε να ενημερώσουμε για ακόμα μια φορά όλες τις ομάδες του νησιού που αγωνίζονται σε μικρότερες κατηγορίες ότι θα είμαστε πάντα στο πλευρό τους, όπως κάνουμε άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια.

Είναι γνωστό σε όλους φυσικά ότι ο Μιχάλης Χατζηνικήτας και η διοίκηση του με την ενεργό και ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ παρουσία τους στον χώρο του αθλητισμού, ακόμα και σε ΔΥΣΚΟΛΕΣ εποχές, έχουν να επιδείξουν σημαντικό έργο τόσο σε επίπεδο αγωνιστικών επιτευγμάτων όσο και σε επίπεδο συνεργασιών με όλες τις ομάδες της Δωδεκανήσου».

Και τελικά η ημέρα «έκλεισε» με μια ακόμα ανακοίνωση που εξέδωσαν τα «ελάφια». Διαβάστε την:
«Προφανώς ο κ. Χατζηνικήτας και οι του Ιάλυσου δεν αντελήφθησαν τις …ευχαριστίες της Ρόδου! Ο κ. Χατζηνικήτας δεν αντελήφθη ως τώρα ποια ομάδα είναι η μεγάλη του Αιγαίου, ποια είναι η πρωτεύουσα δύναμη, ποια είναι του χωριού και ποια τον ενοχλεί γιατί ο ίδιος δεν κατάφερε να τη στείλει στα αζήτητα πέρυσι.

Όσα εγράφησαν για τη μετεγγραφή του Μισέλ είναι η αρχή. Ας μην συνεχίσουν γιατί θα τους πούμε πώς στέλνουν αποστολές με τα πλοία με χρήματα της Ρόδου. Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε!».