Είναι θαύμα που δεν έχει γίνει ατύχημα στη Ρόδου - Καλλιθέας

Αναφέρει συμπολίτης μας τα εξής:

«Αγαπητή «ΡΟΔΙΑΚΗ»,
Επι της οδού Ρόδου - Καλλιθέας και στο σημείο που  βρίσκεται η διακλάδωση  προς την περιοχή  Ρένη υπάρχει  και στις δύο πλευρές του δρόμου  στάση των λεωφορείων  από την οποία εξυπηρετούνται κυρίως οι τουρίστες που διαμένουν στα ξενοδοχεία VIRGINIA  και   EDEN ROC.


Εδώ και ένα περίπου μήνα έχουν  καεί οι λάμπες  τριών συνεχόμενων φανοστατών   με αποτέλεσμα ο πέριξ της στάσης  χώρος αλλά και ο κεντρικός δρόμος  να μην φωτίζονται  σχεδόν  καθόλου.

Για μένα  αλλά και για άλλους συμπολίτες μας που συμβαίνει να διερχόμαστε καθημερινά τις βραδινές ώρες  από το συγκεκριμένο σημείο έχει  καταντήσει αγχωτικό να βλέπουμε  τους επιστρέφοντες  από την πόλη  και  κατερχόμενους από το λεωφορείο συνανθρώπους μας, οικογένειες με μικρά παιδιά, να αναγκάζονται να διασχίζουν κάθετα  τον σκοτεινό  κεντρικό δρόμο  για να κατευθυνθούν στον απέναντι  δρόμο  που οδηγεί  στα προαναφερόμενα  ξενοδοχεία.

Είναι πραγματικά θαύμα που μέχρι τώρα δεν έχει  γίνει κάποιο ατύχημα  στο συγκεκριμένο σημείο.

Αλήθεια, οι ιδιοκτήτες  και τα στελέχη των συγκεκριμένων ξενοδοχείων δεν βλέπουν αυτό που βλέπει  κάθε διερχόμενος;

Δεν ανησυχούν για τους πελάτες τους ώστε πρώτοι αυτοί να ενοχλήσουν το Δήμο ή άλλο αρμόδιο για την αποκατάσταση του φωτισμού αφού όλοι γνωρίζουμε ότι  η κατάσταση θα παραμένει ως έχει, εάν αφεθεί στη διάθεση των υπηρεσιών;»