Επιστολή διαμαρτυρίας για τη μη παράταση  στο Κτηματολόγιο

Επιστολή διαμαρτυριας για την εξαίρεση της Δωδεκανήσου από την παράταση του Κτηματολογίου, απέστειλε η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών-Πειραιώς, αναφέρονται σ’ αυτήν τα εξής:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας, με αφορμή την  εξαίρεση των νησιών της Δωδεκανήσου  από την παράταση που δόθηκε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ για την υποβολή δηλώσεων Κτηματολογίου, εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του, λαμβανομένου  υπόψη και του γεγονότος ότι, η Δωδεκάνησος είναι η πλέον απομακρυσμένη ακριτική περιοχή της χώρας μας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

Και οι απανταχού Δωδεκανήσιοι κάτοικοι ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως των νησιών της Δωδεκανήσου πλήττονται από την ανεργία και τις συνέπειες της κρίσης, που βιώνει η χώρα μας και από την ελλιπέστατη εφαρμογή νομοθετικών διατάξεων περί Νησιωτικότητας.
Με την ευθύνη λοιπόν της εκπροσώπησης του μεγαλύτερου μέρους της Δωδεκανησιακής παροικίας στην Αττική, η Ομοσπονδία μας καλεί τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Δημήτρη Οικονόμου  να προβεί   στις αναλογούσες ενέργειες, προκειμένου να αποκατασταθεί το ταχύτερο δυνατό η κατάφορη αδικία σε βάρος των  νησιών της Δωδεκανήσου μας.
Πειραιάς, 13 Σεπτεμβρίου  2019
Το Διοικητικό Συμβούλιο»