Ας κρατήσουμε τις ακτές της Ρόδου απαλλαγμένες από σκουπίδια!

Με τη σημαντική συμβολή  Ομάδας από το Τρίτο Σύστημα Προσκόπων Παραδεισίου-Ρόδου,  το εμβληματικό ξενοδοχείο Amathus Beach-Rhodes, το οποίο μετονομάζεται σε Rhodes Bay Hotel, μόλις λίγες ημέρες πριν από την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών, και στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής  πολιτικής  για την ένταξή  του στο Διεθνές Εθελοντικό Πρόγραμμα για την προστασία των Ακτών «Γαλάζια Σημαία»  Blue Flag,  συμμετείχε στον συμβολικό καθαρισμό της ακτής που βρίσκεται μπροστά από το συγκρότημα.

Σκοπός της δράσης αυτής είναι η ευαισθητοποίηση όλων μας και κυρίως των νέων, στη λύση περιβαλλοντικών προβλημάτων, όπως τα σκουπίδια σε θάλασσες και ακτές που χρησιμοποιούμε για την ψυχαγωγία μας. Η υπεύθυνη συμπεριφορά μας παράλληλα με τη συμμετοχή μας σε δραστηριότητες σε συλλογική βάση θα συμβάλουν  σημαντικά στην πρόληψη, μείωση και τελικά εξάλειψη όλων των ειδών της ρύπανσης.

Ο καθαρισμός αυτός, με τον συντονισμό του Υποδιευθυντή κ. Βασίλη Σακελλάρη,  αποτέλεσε μια ευχάριστη εξόρμηση τόσο για την Ομάδα των  Προσκόπων  όσο και για τους πελάτες του συγκροτήματος, οι οποίοι συμμετείχαν και συνεχάρησαν γι’ αυτή την πρωτοβουλία. Είναι δε ένα μικρό δείγμα  της στρατηγικής για την αειφόρο ανάπτυξη και την περιβαλλοντική πολιτική  που θα ακολουθήσει η εταιρεία όπως αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Γεώργιος Παπάζογλου.