«Έσπασαν καρδιές» στα Μαριτσά

«Έσπασαν καρδιές» στα Μαριτσά

«Έσπασαν καρδιές» στα Μαριτσά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 578 ΦΟΡΕΣ

Έγινε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με δύο ανατροπές από δύο ομάδες που αναμένεται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Μεγάλη νίκη του Ηρακλή

Με ένα σπουδαίο παιχνίδι, το οποίο κράτησε σε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τον κόσμο, άνοιξε σήμερα η αυλαία της πρεμιέρας στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Ηρακλής Μαριτσών και ΑΕΡΑ απέδειξαν ότι θα είναι δύο από τους διεκδικητές του τίτλου. Οι γηπεδούχοι με ένα συγκλονιστικό δικό τους …ντεμαράζ στο τέλος, έκαναν την ανατροπή και επικράτησα με 4 – 3. «Έσπασαν καρδιές» χθες στα Μαριτσά, καθώς ο αγώνας είχε εναλλαγή πολλών συναισθημάτων καθόλη τη διάρκεια του.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και με δυο τέρματα του Γεωργαλή (στο 10’ και στο 20’) προηγήθηκαν με 2 – 0 και απέκτησαν το προβάδισμα. Ο ΑΕΡΑ απάντησε στο δεύτερο ημίχρονο κάνοντας τη δική του μεγάλη ανατροπή. Ο Μπάρδης στο 60’, ο Γκινής στο 70’ και ο Φιλιππάκος στο 75’ έβαλαν τον ΑΕΡΑ μπροστά στο σκορ με 3 – 2. Από εκεί και πέρα, ο Ηρακλής δεν το έβαλε κάτω. Έβαλε την μπάλα κάτω και προσπάθησε να αντιδράσει και η δικαίωση ήρθε στις καθυστερήσεις. Ο Γεωργαλής με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 90’ και ο Κρητικός στο 94’ διαμόρφωσαν το τελικό 4 – 3 σκορπώντας ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο τους που χθες ήταν αρκετός. Το συγκεκριμένο παιχνίδι, αποδεικνύει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δύσκολα θα βρεθεί ομάδα φέτος που θα μπορέσει να ξεφύγει και να κάνει τη μεγάλη διαφορά.

Νίκη και για τον ΑΟ Πυλίου
Με το δεξί μπήκε και ο Αθλητικός Όμιλος Πυλίου, ο οποίος επικράτησε του Άρη Αρχαγγέλου μέσα στην Κω. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 35’ με τον Ευγενικό αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Στεφανίδη στο 63’. Στο 76’ ο Δρόσος έκανε το 2 – 1 και στο 95’ ο Μπεκριρλάρι μετά από αντεπίθεση διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1. Οι «κιτρινόμαυροι» πάντως έμειναν παραπονούμενοι από τη διαιτησία του Κακουλίδη με αποκορύφωμα το τρίτο τέρμα που δέχθηκαν που υποστηρίζουν πως ο διαιτητής έπρεπε να είχε σφυρίξει τη λήξη του αγώνα καθώς είχε προηγηθεί δική τους επίθεση και τους είχε ενημερώσει πως πρόκειται για την τελευταία φάση.

Με το δεξί ο Διαγόρας Βατίου
Πολύ καλό ξεκίνημα πραγματοποίησε φέτος ο Διαγόρας Βατίου, ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο του με 3 – 1 της ΑΕ Κατταβιάς. Αν και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Στεργιόπουλου στο 19’, οι παίκτες του Γιάννη Καμπούρη είχαν τον τρόπο να «γυρίσουν» το παιχνίδι, ισοφαρίζοντας αρχικά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, στο 40’ με τον Έλληνα (1 – 1). Στην επανάληψη πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον Μόσχο στο 51’ (2 – 1) και πέντε λεπτά αργότερα (στο 56’) «σφράγισαν» τη νίκη τους με τον Πουλάϊ (3 – 1).

Σημαντικό «διπλό» για Κλεόβουλο

Αισθητή την παρουσία του από νωρίς κάνει φέτος ο Κλεόβουλος ο οποίος υπέταξε στα Κοσκινού τον Διγενή με 3 – 1. Οι γηπεδούχοι πάντως προηγήθηκαν στο 19’ με τον Τριπολίτη (1 – 0) αλλά η χαρά τους κράτησε για ένα μόνο ημίχρονο. Στην επανάληψη, οι Λινδιακοί πήραν τα ηνία του αγώνα και έφθασαν στην ανατροπή. Στο 52’ και στο 55’ πέτυχαν το 1 – 2 με τον νεοαποκτηθέντα Μάριο Μπαϊρακτάρη (1 – 2) και ο Ταγκάεφ στο 75’ έβαλε το …κερασάκι στην τούρτα (1 – 3).
Θετικό ξεκίνημα για Απόλλωνα

Την πολύ καλή εικόνα των φιλικών αγώνων έδειξε και στο πρώτο επίσημο ο Απόλλων Καλυθιών, ο οποίος πέτυχε μια άνετη νίκη σε βάρος του Κλεάνθη με το ευρύ 4 – 1. Η ομάδα του Παναγιώτη Ζούνη άνοιξε το σκορ στο 25’ με τον Πλακίδα. Ο Κόκα ισοφάρισε προσωρινά στο 34’ για τον Κλεάνθη (1 – 1), όμως ο νεαρός Ιντρίζι στο 50’ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ (2 – 1). Από εκεί και πέρα, κυριάρχησαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι πέτυχαν άλλα δυο τέρματα, με τον Πλακίδα στο 54’ (3 – 1) και τον Ιντρίζι στο 58’ (4 – 1).

Η επόμενη αγωνιστική
Ποσειδών Καρπάθου – Απόλλων Καλυθιών
Κλεάνθης Παραδεισίου – Διγενής
ΑΕ Κως – Φοίβος Κρεμαστής
Κλεόβουλος – ΑΟ Πυλίου
Δόξα Καρδάμαινας – Διαγόρας Βατίου
Άρης Αρχάγγελου – ΑΕ Λέρου
ΑΕ Κατταβιάς – ΑΕΡΑ
Αστέρας Παστίδας – Ηρακλής Μαριτσών.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης