Από την πρώτη αγωνιστική οι ομάδες των νησιών εκτός Ρόδου έδειξαν τη δυναμική τους

Από την πρώτη αγωνιστική οι ομάδες των νησιών εκτός Ρόδου έδειξαν τη δυναμική τους

Από την πρώτη αγωνιστική οι ομάδες των νησιών εκτός Ρόδου έδειξαν τη δυναμική τους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 148 ΦΟΡΕΣ

Όταν μιλάει ο Γκαστόνε

-Από την πρώτη αγωνιστική οι ομάδες των νησιών εκτός Ρόδου έδειξαν τη δυναμική τους και τον σημαντικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν φέτος στην Α’ Κατηγορία!

-Κι αυτό έχει να κάνει με το πώς έχει αλλάξει ο χαρακτήρας του ποδοσφαίρου στην περιοχή γενικότερα, παρασύροντας όλο αυτό τις όποιες σταθερές γνωρίζαμε και δεν μπορούμε πια να τις επικαλεστούμε σε ό, τι αφορά την πορεία της διοργάνωσης.

-Κάποτε ήμασταν σε θέση να κατηγοριοποιήσουμε συλλόγους βάσει της δυναμικής τους, όχι απλώς λαμβάνοντας υπόψη το νησί προέλευσης αλλά και το σημείο της Ρόδου, όπου έχουν έδρα...

-Οι καταστάσεις έχουν αλλάξει και είναι σημαντικό πια ότι κάθε σωματείο αρχίζει σιγά-σιγά να λειτουργεί (ή να προσπαθεί) στοιχειωδώς σωστά, προκειμένου να προκύπτουν παίκτες ικανοί για όλες τις γραμμές.

-Η κατάργηση των σταθερών δεν είναι αναγκαία κακό και δεν ξέρω πώς την αντιμετωπίζουν όσοι αρέσκονται στο να κρατούν σημειώσεις και να βγάζουν στατιστικά ανά περίοδο.

-Από τη στιγμή που όλοι οι προπονητές, ακόμα και των υποδομών, οποιασδήποτε ομάδας, ανεξαρτήτως κατηγορίας, είναι πια πτυχιούχοι, το μόνο βέβαιο επακόλουθο ήταν η αλλαγή των δεδομένων και ειδικά αν αυτό γίνεται για καλό, μπορεί να δώσει πνοή ακόμα και σε περιοχές που δεν ήταν μπροστά στο κομμάτι του ποδοσφαίρου.

-Περισσότερη σημασία βεβαίως έχει οι παράγοντες να μην μένουν μόνο στο δίπλωμα του προπονητή, ελέγχοντας το ποιόν του και το χαρακτήρα, με ό, τι μπορεί να δώσει αυτός στους νεαρούς ποδοσφαιριστές ως παιδαγωγός.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας