Γιώργος Σάββενας: «Φταίμε και εμείς!»

Γιώργος Σάββενας: «Φταίμε και εμείς!»

Γιώργος Σάββενας: «Φταίμε και εμείς!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 478 ΦΟΡΕΣ

Ο τεχνικός του Άρη Αρχαγγέλου έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον ΑΟ Πυλίου αλλά θεωρεί ότι έγιναν λάθη και από τη δική του ομάδα

Με πολλά παράπονα για τη διαιτησία επέστρεψε από την Κω η αποστολή του Άρη Αρχαγγέλου.

Ο προπονητής μάλιστα της ομάδας Γιώργος Σάββενας θεωρεί ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

«Το πιο δίκαιο θα ήταν η ισοπαλία», δήλωσε ο νεαρός τεχνικός ο οποίος πρόσθεσε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:

«Η διαιτησία πιστεύω ότι έπαιξε έδρα. Όταν …σπρώχνεις τον αντίπαλο με ανύπαρκτα φάουλ και λάθος υποδείξεις, εκνευρίζεις την αντίπαλη ομάδα. Χάσαμε τη συνοχή μας. Και με την πίεση και του αντιπάλου χάθηκε το παιχνίδι. Δεν λέω ότι φταίει αποκλειστικά η διαιτησία γιατί έχουμε και εμείς ευθύνη, όμως έπαιξε καθοριστικό ρόλο».

Μιλώντας πιο συγκεκριμένα για τη διαιτησία, ο Γιώργος Σάββενας είπε:
«Ενώ το σκορ ήταν 1 – 1, ο Μάλλιος έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος χωρίς να το δει κανείς. Ο βοηθός ήταν σε λάθος θέση. Δυστυχώς δεν είδε κανένας τίποτα. Από εκεί και πέρα ορισμένα φάουλ και κάποιες αντίθετες αποφάσεις, επέφεραν εκνευρισμό. Επίσης στο τέλος, είχαμε επίθεση εμείς και μας είπε ότι είναι η τελευταία φάση.

Έτσι δώσαμε εντολή στον τερματοφύλακά μας να προωθηθεί. Δυστυχώς όταν άλλαξε η φάση, δεν σφύριξε τη λήξη ως όφειλε με αποτέλεσμα να δεχθούμε στην αντεπίθεση το τρίτο γκολ. Δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό που λέω για τη διαιτησία αλλά θα μπορούσε το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα να ήταν διαφορετικό».

Αναφερόμενος γενικότερα για το πρωτάθλημα, είπε:
«Το παιχνίδι αυτό ήταν μια κακή παρένθεση για εμάς. Παίζαμε με έναν αξιόλογο αντίπαλο που έχει δηλώσει ότι πάει για να πάρει το πρωτάθλημα. Θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα με βάση και τη συνολική εικόνα των δύο ομάδων. Πιστεύω ότι φέτος θα έχουμε ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα όπως είδαμε και στην πρεμιέρα. Δεν θα υπάρξει ομάδα που θα ξεχωρίσει. Θα χάσουν όλοι βαθμούς. Κάποιοι είπαν ότι το πρωτάθλημα θα είναι δύο ταχυτήτων αλλά εγώ δεν συμφωνώ».

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου