«Διπλό» για τον Αστέρα Παστίδας στη Λέρο

Ιδανικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας έκανε ο Αστέρας Παστίδας!

Η ομάδα του Χρυσόστομου Χάσταλη επικράτησε χθες στη Λέρο της τοπικής Αθλητικής Ένωσης με 2 – 0 και πανηγύρισε τους πρώτους της τρεις βαθμούς.

Ο Αστέρας έπαιξε έξυπνα και έλεγξε τον αγώνα στο μεγαλύτερο του διάστημα με τους Λεριούς να πιέζουν και να προσπαθούν να γίνουν επιθετικοί αλλά να υστερούν από τη μεσαία γραμμή και μπροστά.

Το σκορ άνοιξε στο 30’ ο Χατζηβαλσάμης με ένα καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι μέσα από τη μεγάλη περιοχή (0–1). Στο 90’ ο Βασιλάρης ανέτρεψε τον Γιαννακόπουλο μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος διαμορφώνοντας το τελικό 0 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ωραιόπουλος (Αλέκος, Πατσιαούρας)

ΑΕ Λέρου: Γιανναρός, Βασιλάρης, Φουντουκάκης (65’ Χατζησταμούλος), Σκεμπές, Ηλίας, Τσάτσος, Μεραμπελιώτης (85’ Τσοπανόπουλος), Μπάκκας, Κώστογλου (75’ Κόλλιας), Καράγκιολης (85’ Καστής).
Αστέρας: Ροδανάκης, Καλαϊτζίδης (90’ Αλαβάνος), Γιαννακόπουλος, Αποστολάτος, Αυγενικού, Τσιμπιζίδης, Μικκιού, Λεωνίδου (70’ Μανώλης Λιαμής), Λιαμής Μιχάλης (55’ Σιαναβέλης), Πλαγγέντης (85’ Κυρίτσης), Χατζηβαλσάμης.