Στη Θεσσαλονίκη η συνέχεια για τον Κολοσσό

Για άλλη μία χρονιά το Μουζάκι φιλοξένησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Κολοσσού H Hotels.
Τις ημέρες παραμονής στην όμορφη πόλη της Καρδίτσας οι παίκτες και οι προπονητές της ομάδας συνάντησαν εξαιρετικές συνθήκες, ώστε να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους και αρκετοί άνθρωποι ήταν εκείνοι που φρόντισαν γι’ αυτό.


Για τον λόγο αυτό, η ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου H Hotels θα ήθελε να ευχαριστήσει το ξενοδοχείο Mouzaki Palace και τον κ. Γιώργο Σύλλα, τον κ. Δημήτρη Ευθυμίου για τη μεταφορά της ομάδας, τον πρόεδρο του τοπικού συλλόγου «ΓΣΜΠ Γ. Πασιαλής», κ. Ηλία Γκαραβέλα, καθώς επίσης και τον δήμαρχο Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη.

Μετά την παραμονή τους λοιπόν στην Καρδίτσα, οι «θαλασσί» ανηφόρισαν προς τη Θεσσαλονίκη όπου αντί για προπόνηση, το περασμένο Σάββατο έδωσαν ένα φιλικό με τον Άρη, στο «Nick Galis Hall» χωρίς την παρουσία του κόσμου, ενώ οι δύο προπονητές συμφώνησαν να μην κρατηθεί σκορ.

Ο Άρης Λυκογιάννης έβγαλε τα συμπεράσματά του ενόψει και της συμμετοχής της ομάδας μας στο τουρνουά «Μαυροσκούφεια». Στο πλαίσιο αυτής της διοργάνωσης, χθες το βράδυ ο Κολοσσός επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή και σήμερα τον Ήφαιστο Λήμνου.