Για απάτη και πλαστογραφία  κατηγορείται 30χρονος Βρετανός

Για απάτη και πλαστογραφία κατηγορείται 30χρονος Βρετανός που συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Ρόδου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η σύλληψη του αλλοδαπού ο οποίος έχει Βρετανική υπηκοότητα αλλά είναι γεννημένος στην Πολωνία, έγινε την περασμένη Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου.
Εκεί κατά τον διαβατηριακό έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για υπόθεση απάτης και πλαστογραφίας κατ’ εξακολούθηση που φέρεται να εμπλέκεται.
Τα αδικήματα αυτά βάσει των στοιχείων που υπάρχουν προκύπτει ότι τα έχει τελέσει στην Πολωνία το χρονικό διάστημα 2009- 2010.

Χθες ο αλλοδαπός συνοδευόμενος από τον συνήγορό του κ. Μιχάλη Καντιδενό προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου στον οποίο και επεσήμανε τους ισχυρισμούς του.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο 30χρονος αλλοδαπός αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του τρεις φορές την εβδομάδα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, έως ότου να διαβιβαστούν στις διωκτικές αρχές μας όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αφορούν την υπόθεση καθώς όπως διαφαίνεται υπάρχουν κενά στη δικογραφία.