Ο γιος ακολούθησε τα ...χνάρια του πατέρα του

Οι παλαιότεροι Ροδίτες, θα θυμούνται ασφαλώς τον Δημήτρη (Μίμη) Καραγιάννη που μερικές δεκαετίες πριν είχε κατακτήσει κορυφαίες διακρίσεις σε αγώνες δεξιοτεχνίας που έγιναν στη Ρόδο και στις οποίες κατάφερε να κερδίσει διπλή πρωτιά.

Στους αγώνες που έγιναν την περασμένη Κυριακή στη Ρόδο, τη ...σκυτάλη πήρε, ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση, ο γιος του Λευτέρης, ο οποίος κατάφερε εκτός των άλλων να... επιβιβάσει ως συνοδηγό στο όχημά του, τον Δήμαρχο Ρόδου κο Αντώνη Καμπουράκη, με τον οποίο «έτρεξαν» μαζί στους δρόμους της πόλης μας.

Για την ιστορία, να σημειώσουμε ότι ο πατέρας του, Μίμης Καραγιάννης, κέρδισε δύο φορές στους αγώνες δεξιοτεχνίας και ειδικών διαδρομών, που έγιναν το 1975 στη Ρόδο  και βέβαια σήμερα, δηλώνει φανερά συγκινημένος για το γεγονός ότι οι αγώνες αυτοί επαναλαμβάνονται στο νησί μας και ότι σε αυτούς παίρνει πλέον μέρος ο γιος του.
 

Ο πατέρας του Μίμης Καραγιάννης, μετά την απονομή  ως ο πρώτος, το 1973 με το Renault Alpina που κατέπληξε  τους πάντες με την οδήγησή του
Ο πατέρας του Μίμης Καραγιάννης, μετά την απονομή ως ο πρώτος, το 1973 με το Renault Alpina που κατέπληξε τους πάντες με την οδήγησή του

 

Ο δήμαρχος Ρόδου ετοιμάζεται να επιβιβαστεί  ως συνοδηγός στο όχημα του Λευτέρη Καραγιάννη
Ο δήμαρχος Ρόδου ετοιμάζεται να επιβιβαστεί ως συνοδηγός στο όχημα του Λευτέρη Καραγιάννη