Σταύρος Γιαννακόπουλος: «Δύσκολη έδρα η Λέρος»

Την άποψη ότι η ομάδα του πέτυχε μια σημαντική νίκη μέσα στη Λέρο επί της τοπικής Αθλητικής Ένωσης, εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Παστίδας Σταύρος Γιαννακόπουλος.

Ο εκ των αρχηγών του συλλόγου, που πέτυχε το δεύτερο γκολ (με πέναλτι) στη νίκη με 2 – 0, τόνισε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:

«Παίξαμε στην πρεμιέρα μέσα σε μια δύσκολη έδρα από την οποία πιστεύω ότι δεν θα περάσουν πολλές ομάδες. Ήμασταν πολύ προετοιμασμένοι και διαβασμένοι. Ο προπονητής μας δούλεψε πολύ καλά, ειδικά την τελευταία εβδομάδα. Γνωρίζαμε κάποια πράγματα για την ομάδα της Λέρου και έτσι πήγαμε εκεί πανέτοιμοι και ψυχολογικά και σωματικά. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Κοιτάμε τη συνέχεια».

Αναφερόμενος γενικότερα στο φετινό πρωτάθλημα, είπε:
«Πιστεύω ότι φέτος θα γίνει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Έχει πολλά παιχνίδια αν υπολογίσουμε και το κύπελλο. Υπάρχει μεγάλος δρόμος και χρειάζεται πολύ προσοχή. Καμιά ομάδα δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Πρέπει να αντιμετωπίζονται όλες με μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα».

Σε ερώτηση για το ποιοι είναι οι δικοί του, προσωπικοί στόχοι, απάντησε ως εξής:
«Σαν αρχηγός του Αστέρα, κύριο μέλημα μου είναι να βοηθήσω τον Αστέρα να υλοποιήσει τον στόχο του. Θέλω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και από εκεί και πέρα ευελπιστώ σε κάποιους προσωπικούς στόχους.  Ο βασικότερος είναι να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια μπορώ. Θέλω επίσης να βγάλω πολλές ασίστ και να σκοράρω».