Ίσως κάποτε όλα τα γήπεδα στη Ρόδο να ‘χουν συνθετικό τάπητα

Ίσως κάποτε όλα τα γήπεδα στη Ρόδο να ‘χουν συνθετικό τάπητα

Ίσως κάποτε όλα τα γήπεδα στη Ρόδο να ‘χουν συνθετικό τάπητα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 192 ΦΟΡΕΣ

Όταν μιλάει ο Γκαστόνε

-Μετά τις κληρώσεις, γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα των αγώνων σε όλες τις τοπικές μας κατηγορίες ποδοσφαίρου σε επίπεδο ανδρών. Πήραμε έτσι το …πρόγευμα και απομένει πια το κυρίως πιάτο αργότερα, ώστε να ‘χουμε κάτι περισσότερο να πούμε.

-Τουλάχιστον μας έφυγε ένα… άγχος, που είχε να κάνει με το ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν σε κάθε διοργάνωση, αφού τελευταίως έχει γίνει …μόδα το να δηλώνουν και να …ξεδηλώνουν συμμετοχή αρκετές, αναλόγως του τι «παίζει» στα διοικητικά και τα γηπεδικά.

-Τώρα, για το Κύπελλο ακόμα δεν έχουμε σαφή εικόνα λόγω του ότι συμμετέχουν ομάδες από τη Β’ και τη Γ’ Κατηγορία, μ’ αυτές από την Α’ να μπαίνουν πια στο… χορό από τη β’ φάση.

-Βάσει του προγράμματος στην Α’ Κατηγορία, αυτό το Σάββατο θα διεξαχθούν μόνο δύο αγώνες σε γήπεδα της Ρόδου και οι υπόλοιποι στα νησιά μας. Ελπίζω αυτό να μην αποτελέσει άλλο ένα πάτημα, για να ξεκινήσουν τη μουρμούρα όλοι όσοι θέλουν μια διοργάνωση με ομάδες μόνο από τη Ρόδο.

-Το ότι στη …βιτρίνα των πρωταθλημάτων μας πάντως έχουμε και συμμετοχές από Κω, Λέρο και Κάρπαθο μόνο καλό είναι, γιατί δείχνει πώς στο κομμάτι της ανάπτυξης κάνουν σημαντική προσπάθεια και άνθρωποι με γνώσεις εκτός… κέντρου.

-Βεβαίως η μη συμμετοχή συλλόγων από το νησί μας εξαιτίας προβλημάτων στο γηπεδικό δεν είναι ό, τι καλύτερο και σαφώς δεν τιμά κανέναν, όμως ας δουν πιο σοβαρά όποιοι πρέπει και τα ζητήματα αυτά, διότι πάνε οι εποχές του ξηρού αγωνιστικού χώρου και των παικτών που έπαιζαν στο τζάμπα…

-Ίσως κάποτε όλα τα γήπεδα στη Ρόδο να ‘χουν συνθετικό τάπητα και να μην χρειάζονται τέτοιες κουβέντες. Ως τότε όμως επιβάλλεται να αντιμετωπίζουμε κάποια ζητήματα θέτοντας το πλαίσιο βάσει των συνθηκών κι όχι απόστασης από τα κέντρα λήψης αποφάσεων…

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή