Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου στηρίζει τη Historica

Συνάντηση με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου είχαν οι διοργανωτές της Historica (10 έως 13 Οκτωβρίου).

Ο Γιώργος Βογιατζής, ο Μιχάλης Καρπαθάκης και η Νεμρά Μπάστιαλη- Σκαρτάδου, επισκέφτηκαν τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του Ε.Ξ.Ρ. κ. Μανώλη Μαρκόπουλο και τους συνεργάτες του και τους ανέλυσαν τα πλάνα τους για τη μεγάλη ποδηλατική συνάντηση στη Ρόδο.

Οι διοργανωτές μίλησαν στα μέλη του Δ.Σ. του Ε.Ξ.Ρ. για την Historica και για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν το μεγάλο αυτό event, το οποίο συνδυάζει τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τη γαστρονομία.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου δεσμεύθηκε ότι θα βοηθήσει στη διοργάνωση και τα μέλη του Δ.Σ. έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την Historica 2019. Στη συνάντηση εκ μέρους της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου έδωσαν το «παρών», οι κ.κ. Μανώλης Μαρκόπουλος (πρόεδρος), Παναγιώτης Ιωαννίδης (αντιπρόεδρος), Κώστας Καλλιουδάκης (ταμίας), Γιάννης Χατζής και Αθηναγόρας Κωνσταντινίδης (μέλη).

H αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την Historica 2019, η οποία για μία ακόμη χρονιά αναμένεται να εντυπωσιάσει όλους τους παρευρισκόμενους με τις παράλληλες εκδηλώσεις της.

Όπως είναι γνωστό, εκτός από την «ποδηλατοβόλτα», θα γίνει διασυλλογικός αγώνας στο ποδηλατοδρόμιο της Ρόδου με μία σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων, θα υπάρξει η έκθεση παλιού ποδηλάτου και η έκθεση γραμματοσήμων στο «Νεστορίδειο Μέλαθρο», όπως και γκαλά για τους προσκεκλημένους.