«Έπεσε» στη Βέροια ο Διαγόρας

«Έπεσε» στη Βέροια ο Διαγόρας

«Έπεσε» στη Βέροια ο Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 322 ΦΟΡΕΣ

Πλήρωσε το κακό δεύτερο ημίχρονο ο Διαγόρας ο οποίος δέχθηκε δυο γκολ από τον Σιμόνι και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου

Μετά από ένα όχι καλό δεύτερο ημίχρονο, ο Διαγόρας ηττήθηκε στη Βέροια από την τοπική ομάδα με 2 – 0 και έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδας.

«Δήμιος» του «γηραιού» ο Σιμόνι ο οποίος πέτυχε και τα δυο τέρματα της ομάδας του, στέλνοντας την στην επόμενη φάση όπου τώρα καλείται να παίξει και πάλι εντός έδρας με τον Λεβαδειακό. Οι «κυανέρυθροι» του Σούλη Παπαδόπουλου εμφανίστηκαν αρκετά «διαβασμένοι» στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο έκλεισαν σωστά όλους τους διαδρόμους και δεν απειλήθηκαν από την αντίπαλο τους. Το σκηνικό διαφοροποιήθηκε όμως αρκετά στην επανάληψη. Η Βέροια εμφανίστηκε πιο ορεξάτη και σαφώς πιο επιθετικοί. Επέβαλλε στο μεγαλύτερο διάστημα τον ρυθμό της και μέσα σε ένα δεκάλεπτο κατάφερε να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Στο 48’ μετά από ωραία πάσα του Μεληκιώτη και αδράνεια της άμυνας του Διαγόρα, ο Σιμόνι με σουτ από πολύ καλό σημείο πέτυχε το 1 – 0. Δέκα λεπτά αργότερα (στο 58’), από μπαλιά του Βεργώνη, ο Σιμόνι και πάλι με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 2 – 0. Η ομάδα του νησιού μας προσπάθησε από εκεί και πέρα να αντιδράσει αλλά στο 85’ στάθηκε άτυχη καθώς ο Μπαρμπαρούσης από θέση τετ α τετ πλάσαρε αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!

Διαβάστε το φιλμ του αγώνα, όπως αυτό δημοσιεύτηκε στο site kerkidasport.gr
21’ Επικίνδυνο γύρισμα του Μανιώτη για τον Βοσνιάδη, με τον Μπαρμπαρούση να προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί αλλά τον γκολκίπερ της "Βασίλισσας" να διώχνει με τα πόδια.
31’ Γέμισμα του Λεφίδη για τον Σιμόνι, ο οποίος μέσα στην περιοχή του Διαγόρα ξεμαρκαρίστηκε ωραία και έπιασε το σουτ, για να μπλοκάρει ο Τσέλιος.
37’ Οι Βεροιώτες ζητούν πέναλτι σε τράβηγμα μέσα στην περιοχή του Σιμόνι, με τον διαιτητή να διατάσσει να συνεχιστεί το ματς.
40’ Πολύ καλή στιγμή για τη "Βασίλισσα" με τον Πέντα να βρίσκει μέσα στην περιοχή τον Κανούλα, αυτόν να πιάνει το σουτ αλλά τον Τσέλιο να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.
48’ Ο Μεληκιώτης βρήκε ωραία τον Σιμόνι στην καρδιά της άμυνας του Διαγόρα και αυτός με ωραίο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 1-0 για τη Βέροια.

57’ Οι φιλοξενούμενοι ζητούν πέναλτι σε χέρι αμυντικού της "Βασίλισσας".
58’ Ο Μεληκιώτης κλέβει τη μπάλα στα δεξιά, δίνει στον Βεργώνη και αυτός βρίσκει ωραία τον Σιμόνι μέσα στην περιοχή του Διαγόρα και σε πλάγια θέση, ο οποίος με πανέμορφο δεξί σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Τσέλιου γράφοντας το 2-0.
75’ Συρτή σέντρα του Μουχάλη από δεξιά, η μπάλα περνάει από δύο παίκτες της Βέροιας, καταλήγει στην άλλη πλευρά στον Χαντζάρα που σουτάρει πάνω από τα δοκάρια.
85’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Διαγόρα με τον Μπαρμπαρούση να πιάνει σκαστό σουτ μέσα από την περιοχή και να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βοσνιάδη!

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μούχαλης, Λεφίδης, Μανιώτης, Μαραγκός, Πολύζος (79’ Ζούρκος Ν.), Βεργώνης, Πέντα, Μεληκιώτης (73’ Χαντζάρας), Κανούλας, Σκαθαρούδης (14’ λ.τ. Σιμόνι)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης (62’ Μανωλάκης), Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Κασνέτση (69' Αβατανέο), Καρπαθάκης, Κέρι, Γλυνός, Μπελέρης, Ναβαλόν (46’ Μπουρλάκης), Μπαρμπαρούσης.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή