Σούλης Παπαδόπουλος: «Διαφορετικά στην πρεμιέρα»

Σούλης Παπαδόπουλος: «Διαφορετικά στην πρεμιέρα»

Σούλης Παπαδόπουλος: «Διαφορετικά στην πρεμιέρα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 310 ΦΟΡΕΣ

Ο τεχνικός του Διαγόρα, χαρακτήρισε δίκαιη την ήττα στη Βέροια, ωστόσο επεσήμανε πως το παιχνίδι της πρεμιέρας της Football League θα είναι εντελώς διαφορετικό

Την άποψη ότι οι παίκτες του θα πρέπει να παίξουν πιο δυνατά προκειμένου να μπορέσουν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο προπονητής του Διαγόρα Σούλης Παπαδόπουλος, με αφορμή το προχθεσινό παιχνίδι κυπέλλου με τη Βέροια και την ήττα με 2 – 0.

Οι δύο ομάδες θα παίξουν και πάλι στις 29 Οκτωβρίου στο ίδιο γήπεδο, σε ένα ακόμα παιχνίδι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Ο έμπειρος προπονητής μεταξύ άλλων επεσήμανε και τα ακόλουθα:

«Πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί στις προσωπικές μονομαχίες. Στο παιχνίδι του κυπέλλου τις χάσαμε και αυτό ήταν κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Οι αντίπαλοι έβγαιναν πρώτοι στην μπάλα και πήραν αρκετές μονομαχίες. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι και να δουλέψουμε πολύ περισσότερο ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος».

Ο κ. Παπαδόπουλος, πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Ασφαλώς δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε. Η αλήθεια είναι ότι κρύψαμε κάποια πράγματα ενόψει πρωταθλήματος. Θέλαμε να περάσουμε σίγουρα αλλά τελικά με βάση την εικόνα μπορώ να πω ότι χάσαμε δίκαια. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Στην επανάληψη βελτιωθήκαμε και είμαι πιο ευχαριστημένος παρά το ότι στο διάστημα αυτό δεχθήκαμε και τα δύο μας τέρματα.

Η κλήρωση δεν ήτανε ευνοϊκή για εμάς γιατί είναι και η ταλαιπωρία του ταξιδιού που παίζει και αυτή το δικό της ρόλο. Θα ήταν αλλιώς αν παίζαμε την περίοδο αυτή στο δικό μας γήπεδο. Το μόνο καλό είναι ότι μπήκαμε σε άλλος ρυθμούς και αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες μέσα από τις οποίες μπορούμε να γίνουν καλύτεροι. Αν παίζαμε με μια ομάδα μικρότερης κατηγορίας και είχαμε κερδίσει εύκολα, ίσως να μας είχε κοιμίσει».

-Στο μεταξύ, ο Διαγόρας εξέδωσε χθες ανακοίνωση μέσω της οποίας επιθυμεί να ευχαριστήσει τη Βέροια για τη φιλοξενία.

Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ευχαριστεί την ΠΑΕ Βέροια 2019, για τη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα του Διαγόρα στο ματς του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 δεσμεύεται ότι θα ανταποδώσει τη φιλοξενία προς την ομάδα της Βέροιας, στο παιχνίδι του πρωταθλήματος».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο