Διπλό κέρδος για τον Ιάλυσο

Διπλό κέρδος για τον Ιάλυσο

Διπλό κέρδος για τον Ιάλυσο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 291 ΦΟΡΕΣ

Η πρόκριση στην τέταρτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας

Διπλό όφελος έχει για τον Ιάλυσο, η εκτός έδρας νίκη επί της Σπάρτης με 2 – 0 στο πλαίσιο του κυπέλλου Ελλάδας.

Αφενός τονώνει την ψυχολογία των παικτών λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League και αφετέρου δίνει την ευκαιρία στον σύλλογο να έχει και εισπρακτικό όφελος στον σύλλογο, καθώς ο αντίπαλό του τώρα στην επόμενη φάση είναι η Κασσιώπη Κέρκυρα και η αναμέτρηση θα γίνει στο «Οικονομίδειο».

Οι παίκτες του Ιάλυσου, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Σπάρτης, έδειξαν σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό είναι κάτι που άρεσε πολύ και στον τεχνικό της ομάδας Σάκη Παπαβασιλείου. Κάνοντας δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο συνεργάτης του Αγαπητός Αμπελάς, επεσήμανε τα ακόλουθα:

«Τη νίκη την αφιερώνουμε στον Βαγγέλη Ρεκλείτη που έχασε τη μητέρα του. Παρόλα αυτά είχε τα ψυχικά αποθέματα και ήρθε να αγωνιστεί. Μπήκαμε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο.

Στην επανάληψη μάς επηρέασε και η αλλαγή στο σχηματισμό που έκανε η Σπάρτη και ώσπου να προσαρμοστούμε είχαμε προβλήματα.

Επίσης έπαιξαν ρόλο τόσο η ζέστη αλλά και το ταξίδι που κάναμε. Από εκεί και πέρα ανασταλτικά ήμασταν πολύ καλοί. Κινδυνέψαμε σε μια, δυο περιπτώσεις αλλά μπορέσαμε να κρατήσουμε.

Βγάλαμε μάλιστα και κάποιες αντεπιθέσεις και σε μια περίπτωση με τον Παπαδόπουλο θα μπορούσαμε να βάλουμε και τρίτο γκολ. Πλέον κοιτάμε μπροστά. Οι στόχοι μας είναι πάντα υψηλοί και στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή