Ο πήχης μπαίνει πολύ ψηλά για τη Ρόδο!

«Κάθε χρόνος και μια άνοδος», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της Ρόδου με αφορμή το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον ΑΟ Παλληνιακό στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι «πράσινοι» έχουν βάλει τον πήχη πάρα πολύ ψηλά και είναι αποφασισμένοι να κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους. Όσον αφορά το παιχνίδι της πρεμιέρας, όλα δείχνουν ότι στο γήπεδο της Παλλήνης, θα βρεθούν και φίλαθλοι της ομάδας και η διοίκηση είναι πανέτοιμη να τους διευκολύνει. Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Με όλες τις δυνάμεις μας θα προσπαθήσουμε φέτος να κάνουμε περήφανους τους Ροδίτες, για τη μεγάλη ομάδα του νησιού. Δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο φετινό πρωτάθλημα, είμαστε αποφασισμένοι αλλά και καταδικασμένοι να πετύχουμε για να κάνουμε το όνειρο πράξη, αλλά και για να μην ξεφύγουμε από τον προγραμματισμό:

Κάθε χρόνο μια άνοδος και στο τέλος, η ομάδα στην κορυφή, εκεί που της αξίζει. Το πρωτάθλημα αρχίζει και η Ρόδος ταξιδεύει στην πρώτη αγωνιστική για να αντιμετωπίσει τον Παλληνιακό. Με χαρά διαπιστώσαμε πως ο αντίπαλός μας στο κάλεσμα προς τους φίλους της ομάδας του, κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην πορεία της Ρόδου στα εθνικά πρωταθλήματα. Θεωρούμε πως αυτή και μόνο η αναφορά κάνει την Παλλήνη φιλική ομάδα!

Για όσους Ροδίτες θέλουν να βρεθούν κοντά στην ομάδα μας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη διοίκηση για να προμηθευθείτε εισιτήρια. Καλό ξεκίνημα «ελαφάρα», πάμε δυνατά…»