Δ. Χρυσόπουλος, προπονητής ΑΟ Πυλίου: «Θέλουμε να το χαρούμε»

Ένα σημαντικό «διπλό» μέσα στη Λίνδο πέτυχε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής ο ΑΟ Πυλίου. Ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Χρυσόπουλος, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την ανατροπή που πέτυχαν και ξεκαθάρισε ότι αυτοσκοπός της ομάδας του δεν είναι η κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης είναι οι ακόλουθες:
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ήταν κάτι εξάλλου που το περιμέναμε εξ αρχής.  Δείξαμε τεράστια ψυχικά αποθέματα, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από δικά μας λάθη. Πιστεύω ότι ήμασταν κυρίαρχοι του αγώνα. Τίποτα δεν έδειχνε ότι θα βρεθούμε πίσω στο σκορ και ήταν θέμα χρόνου να πάρουμε κεφάλι εμείς.

Παίζαμε ωστόσο με μια ομάδα που είναι καλοδουλεμένη και ικανή να εκμεταλλευτεί το κάθε λάθος. Έχει παίκτες έμπειρους που μπορούν να σου δημιουργήσουν θέμα από το πουθενά. Όταν πετύχαμε την ισοφάριση θεωρώ ότι έπρεπε να …καθαρίσουμε τον αγώνα γιατί είχαμε την ψυχολογία με το μέρος μας.

Αντ’ αυτού όμως μείναμε πίσω στο σκορ για δεύτερη φορά. Δεν το βάλαμε κάτω, είχαμε αυταπάρνηση και τα καταφέραμε».

Αναφερόμενος σε όσους «βαφτίζουν» την ομάδα του ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, είπε:
«Κάποιοι θέλουν να μας βάλουν στο …κόλπο του πρωταθλητισμού για να μας γεμίσουν με άγχος. Εμείς όμως δεν έχουμε τέτοιες βλέψεις.

Θέλουμε να πάμε παιχνίδι παιχνίδι, να το χαιρόμαστε και να αρχίσουμε να δυναμώνουμε σαν ομάδα κερδίζοντας και τον κόσμο. Θα πάμε μέχρι εκεί που μπορούμε. Αν αυτό είναι η κορυφή, θα το κάνουμε. Αν πάλι όχι, δεν μας πειράζει. Δεν είναι αυτοσκοπός μας η κατάκτηση του πρωταθλήματος».