Κώστας Παπαδόπουλος, προπονητής Κλεάνθη: «Χρειαζόμαστε κι άλλο χρόνο»

Μπορεί ο Κλεάνθης να «μετράει» ήδη δυο συνεχόμενες ήττες και μάλιστα με βαριά σκορ, ωστόσο οι υπεύθυνοι του συλλόγου δεν το βάζουν κάτω και ευελπιστούν ότι η συνέχεια θα είναι εντελώς διαφορετική για την ομάδα τους καθώς οι νεαροί παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ χρειάζονται και άλλο χρόνο για να βρουν τα πατήματα τους.

Αυτό επεσήμανε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» και ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Παπαδόπουλος.

Με αφορμή την αναμέτρηση με τον Διγενή, επεσήμανε τα ακόλουθα:
«Στο παιχνίδι με τον Διγενή πληρώσαμε κάποια προσωπικά λάθη. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Ήρθε κόντρα στη ροή. Συνεχίζουμε την δουλειά και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό».

Ο νεαρός τεχνικός, πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στον Απόλλωνα Καλυθιών και άσχετα με την ήττα, μπορώ να πω ότι είδα βελτίωση. Αντικειμενικά ήμασταν καλύτεροι. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλό για εμάς. Το βαρύ σκορ ξεγελάει.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν ήταν αυτή που μαρτυράει το σκορ. Από εκεί και πέρα το ρόστερ μας δεν είναι έτοιμο και συμπληρωμένο. Έχουμε και αρκετούς νεαρούς παίκτες που χρειάζονται χρόνο. Δεν σημαίνουν κάτι οι δυο βαριές ήττες. Δεν θα πέσουμε ψυχολογικά.

Ούτως ή άλλως ξέραμε ότι η χρονιά είναι δύσκολη. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι».

-Στα αγωνιστικά θέματα, αυτό που …πονοκεφαλιάζει τον τεχνικό της ομάδας είναι η περίπτωση του Λόσσε. Ο παίκτης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις μετά από περίπου ένα μήνα.

Εκτός για μερικές ημέρες θα μείνει και ο Ζαχάρης ο οποίος χτύπησε στο παιχνίδι με τον Διγενή. Ο τραυματισμός είναι μυϊκός και αναμένεται να τον κρατήσει εκτός για μια εβδομάδα. Επιπρόσθετα ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει την περίοδο αυτή και στον Σαΐτη, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να παρακολουθήσει τις προπονήσεις και έτσι έχει μείνει πίσω.