Ποια ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη; Του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό ή της Ρόδου με τον Παλληνιακό;

-Για πείτε μου, ρε μάγκες, εσείς που τα ξέρετε όλα, ποια ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη την Κυριακή, αυτή του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ ή της Ρόδου με τον Παλληνιακό στην Παλλήνη, γιατί πάω να τρελαθώ με ό, τι ακούω τελευταία στους σχολιασμούς των αποτελεσμάτων.

-Πάντως μη στεναχωριέστε, γιατί από το ερχόμενο σαββατοκύριακο θα έχουμε πολύ …ψωμί για να συζητάμε μέρες, μιας και ξεκινάει ο Κολοσσός και η Football League με Ιάλυσο και Διαγόρα.

-Όλοι πάνε για νέο ξεκίνημα και δεν ξέρω το κατά πόσο η ρήση «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» έχει νόημα, γιατί αν ήταν έτσι, τότε στις περισσότερες διοργανώσεις θα ‘πρεπε να …κλαίμε από τον Σεπτέμβρη.

-Και για να πάμε στο τοπικό μας τώρα, μάθατε ότι σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμος ο συνθετικός τάπητας στο γήπεδο του Έμπωνα. Αυτό κάνει την κίνηση της Αναγέννησης για δήλωση συμμετοχής στη Β’ Κατηγορία πράξη με αληθινά κίνητρα κι όχι εντυπωσιασμού.

-Το γράφω αυτό, γιατί από εφέ άλλο τίποτα τα τελευταία χρόνια, ειδικά μέσω του διαδίκτυο που ο καθένας μπορεί να κάνει προπαγάνδα και να περάσει όποια γραμμή θέλει χωρίς να δίνει στόχο.

-Τέτοια ανατροπή όπως αυτήν του Αστέρα Παστίδας ως γηπεδούχου στην Κρεμαστή την Κυριακή με τον Ηρακλή Μαριτσών έχω να δω πολύ καιρό και συγκεκριμένα από τη σεζόν 2017-18 και το ντέρμπι της Σούπερ Λίγκα ΑΕΚ-Ολυμπιακός…

-Μην το γελάτε καθόλου, γιατί τα δύο παιχνίδια έχουν αρκετά κοινά στοιχεία και δεν αναφέρομαι μόνο στη διακύμανση του σκορ. Μόνο όποιος βλέπει καθαρά μπορεί να βρει τις ομοιότητες και λιγότερο τις διαφορές…