Το ξεχνάνε και κοιτάνε μπροστά στη Ρόδο!

Την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι που είναι εντός έδρας με τον Παναρκαδικό, στρέφουν πλέον άπαντες στο «στρατόπεδο» της Ρόδου!

Η πρεμιέρα απέναντι στον Παλληνιακό δεν ήταν η ιδεατή για τους «πράσινους» μιας και δεν κατάφεραν να πάρουν το «διπλό» (0 – 0), ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν τους πτοεί και πιστεύουν ότι την Κυριακή θα μπουν στον δρόμο των επιτυχιών παίρνοντας το πρώτο τους «τρίποντο».

Η Ρόδος στην Παλλήνη ήταν αρκετά καλή, ειδικά στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, όπου δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Ήταν θέμα τύχης περισσότερο το ότι η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Παράλληλα, η ομάδα του νησιού μας έχει ορισμένα παράπονα και από τη διαιτησία καθώς σε δύο περιπτώσεις, ζήτησε το πέναλτι. Τουλάχιστον η μια (σε χέρι αμυνόμενου στο ξεκίνημα του παιχνιδιού), έπρεπε να δοθεί όπως φάνηκε και στο video της αναμέτρησης.

Όλα τα παραπάνω αναμένεται να αναλυθούν σήμερα και από τον τεχνικό Νίκο Κουρμπανά στην ομιλία που θα έχει με τους ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση. Χθες οι «πράσινοι» πήραν ρεπό για να ξεκουραστούν και από σήμερα θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με το Παναρκαδικό.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στη 1 μ.μ. την προσεχή Κυριακή μετά από αίτημα που έκανε η ομάδα της Τρίπολης για να μπορέσει να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά.

-Σε ό,τι έχει να κάνει με τα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, το ευχάριστο για τον κ. Κουρμπανά είναι ότι δεν προέκυψε κανένα σοβαρό θέμα.

-Από την εξέδρα θα δει το παιχνίδι με τον Παναρκαδικό ο γενικός αρχηγός της Ρόδου Νικήτας Μαλλιάκας. Και αυτό επειδή είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή στο παιχνίδι της Παλλήνης. Και αυτό διότι ζήτησε εξηγήσεις από τον διαιτητή για τη διακοπή που έκανε στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου για να δροσιστούν οι παίκτες.

Ο Μαλλιάκας προσπαθούσε να του εξηγήσει πως δεν χρειαζόταν να το κάνει αυτό μιας και η θερμοκρασία εκείνη την ώρα δεν ήταν υψηλή. Η διακοπή έγινε μάλιστα σε ένα σημείο που η Ρόδος πίεζε την εστία του Παλληνιακού.