Σε ρυθμούς πρωταθλήματος Διαγόρας και Ιάλυσος

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπήκαν από χθες Διαγόρας και Ιάλυσος.

Οι «κυανέρυθροι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια και οι «ερυθροκίτρινοι» για την εντός με τον ΟΦ Ιεράπετρας στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Football League.

Οι δύο προπονητές των ομάδων του νησιού μας, θα δουλέψουν πολύ πάνω σε θέματα τακτικής, ανάλογα βέβαια και με τις πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει για τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων τους. Το κλίμα και στις δύο ομάδες είναι πολύ καλό και άπαντες ευελπιστούν ότι θα μπορέσουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις φετινές τους υποχρεώσεις.

Τιμή για τον Κώστα Στεφανίδη
Άλλη μια βράβευση στην οικογένεια του Διαγόρα, αυτή τη φορά σε …ιατρικό επίπεδο. Ο λόγος για τον πρόεδρο του Γ.Σ. Διαγόρα Κώστα Στεφανίδη που έτυχε μιας μεγάλης τιμής στον τομέα του, κάτι που έχει αντίκτυπο και στον σύλλογο στον οποίο ηγείται.

Συγκεκριμένα, τo Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων βράβευσε τους καλύτερους γιατρούς απ’ όλο τον κόσμο που εκπαιδεύτηκαν στην Ιατρική Σχολή της περιοχής. Ανάμεσά τους ήταν και ο πρόεδρος του Γ.Σ. Διαγόρας.

Η βράβευση έγινε στο περιθώριο του συνεδρίου «Εξελίξεις και προοπτικές στην Μαιευτική – Γυναικολογία» που πραγματοποιήθηκε στα Γιάννινα. Παράλληλα γιορτάστηκαν τα 40 χρόνια από την ίδρυση της γυναικολογικής πανεπιστημιακής σχολής στα Γιάννινα.