Νιώθουν αδικημένοι στον Απόλλωνα Καλυθιών από τα «σφυρίγματα» του Αντωνά

Αρκετά παράπονα για τη διαιτησία του Σταμάτη Αντωνά αλλά και την εποπτεία του Σπύρου Τσέτσου στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Καρπάθου έχουν στον Απόλλωνα Καλυθιών.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας του νησιού μας θεωρούν ότι και οι δυο βρέθηκαν σε κακή ημέρα και αδίκησαν την ομάδα τους σε …καραμπινάτες περιπτώσεις.

Η μια έχει να κάνει με τον μη καταλογισμό πέναλτι σε μια φάση όπου οι φιλοξενούμενοι ισχυρίζονται ότι ο παίκτης των γηπεδούχων είχε το χέρι του ανοιχτό και πάνω από το ύψος του ώμου.

Η άλλη έχει να κάνει με την ακύρωση ενός γκολ ως οφσαϊντ με τους Καλυθενούς να υποστηρίζουν ότι δεν υπήρχε σε καμία απολύτως περίπτωση. Η διοίκηση μάλιστα εξέδωσε και μια ήπια ανακοίνωση διαμαρτυρίας στην οποία αναφέρει και άλλα δυο θέματα.

Αναλυτικά:
«Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. καλούν τον Φίλαθλο Κόσμο,  όπως προσέλθει μαζικά το Σάββατο 28.09.2019 και ώρα 16.00 στο γήπεδο Καλυθιών να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον Διγενή.

Διαμαρτυρία προς το Τ.Ο.Δ.

Ευχόμαστε ο Διαιτητής Αντώνάς και ο επόπτης Τσέτσος να βρέθηκαν σε κακή μέρα και σύντομα οι επιδόσεις τους να βελτιωθούν.

Ευχαριστήριο
Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν τον Ποσειδών Καρπάθου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της ομάδας Βιτώρη Ιωάννη για την άψογη φιλοξενία».

Έκτακτη γενική συνέλευση
Πρόταση από το νεοσύστατο σωματείο του ΑΟ Φαληρακίου προκειμένου να του παραχωρήσει παίκτες, δέχθηκε ο Απόλλων Καλυθιών.

Το θέμα, θα απασχολήσει τη γενική συνέλευση του συλλόγου,  η οποία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή.

Σχετική είναι και η ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος:

«Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση ο Α.Ο.Φ. αιτήθηκε την παραχώρηση ποδοσφαιριστών, επειδή το θέμα αφορά όλη την οικογένεια του Απόλλων, ζητάμε την παρουσία των μελών  ώστε να δοθεί η εντολή στη διοίκηση να ενεργήσει».