Ανεβάζουν ρυθμούς οι παίκτες του Διαγόρα

Εντείνει τους ρυθμούς προπόνησης ο Διαγόρας ενόψει της πρεμιέρας της Football League που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή στη Βέροια κόντρα στην ομώνυμη τοπική ομάδα.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό, ξεκίνησε βέβαια από προχθές, ωστόσο σήμερα και αύριο θα γίνουν πολύ δυνατές προπονήσεις που ουσιαστικά θα είναι και το κριτήριο για τους παίκτες προκειμένου ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος να αποφασίσει οριστικά για το βασικό σχήμα.

Βέβαια στο μυαλό του έχει ήδη όλο το πλάνο του πώς θα παίξει η ομάδα στη Βέροια, ωστόσο θα παίξουν ρόλο και οι προπονήσεις,  καθώς θέλει να δει την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του.

Αγώνα δρόμου κάνει ο Φώτης Γεωργίου για να είναι έτοιμος μετά τον τραυματισμό που είχε και που η αλήθεια είναι ότι τον άφησε λίγο πίσω το τελευταίο διάστημα.

Ο παίκτης αυξάνει ρυθμούς και όλα δείχνουν ότι θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι στη Βέροια αλλά είναι άγνωστο βέβαια αν θα είναι στο βασικό σχήμα ή έστω αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει ουσιαστικά την τελευταία στιγμή.

«Είμαστε χαρούμενοι, αρχίζει το πρωτάθλημα!»

Στο μεταξύ, μιλώντας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην «Αθλητική Ροδιακή», ο τεχνικός του «γηραιού» Σούλης Παπαδόπουλος, τόνισε τα ακόλουθα:

«Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι και χαρούμενοι γιατί αρχίζει το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δουλεύαμε δυο μήνες τώρα. Όπως έχω πει και στους παίκτες, γι’ αυτό τον λόγο ανέβηκε ο σύλλογος. Για να ξεφύγει από τις πιο μικρές κατηγορίες τις οποίες σε καμία περίπτωση δεν θέλω να υποτιμήσω αλλά η ομάδα μας ανήκει πιο ψηλά.  Για τον λόγο αυτό ανεβήκαμε. Για να παίζουμε με τέτοιες ομάδες, ιστορικές και με στόχους».

Ο κ. Παπαδόπουλος πρόσθεσε και τα ακόλουθα:

«Το παιχνίδι με τη Βέροια ασφαλώς και είναι πολύ δύσκολο. Για εμένα όλες οι ομάδες θα είναι έτοιμες μετά από τέσσερις ή πέντε αγωνιστικές. Άλλο τα φιλικά και άλλο τα επίσημα παιχνίδια,  όπου η μπάλα …καίει».
Χθες οι ποδοσφαιριστές του «γηραιού» γυμνάστηκαν το πρωί, ενώ σήμερα το πρόγραμμα θα γίνει το απόγευμα, πιθανότητα στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της Ρόδου.